Det Spirituelle Kompas
ADHD diagnose og de spirituelle børn

#71 ADHD Diagnose og De Spirituelle Børn

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad ADHD er, hvad det gør i en familie og hvad der sker indeni. Anabella Taler med Kamilla Kastberg som er ekspert på området. Kamilla har selv ADHD og har 4 børn med samme diagnose. Kamilla fortæller hvordan hun hjælper børn og familier og hun giver os et indblik i hendes SOS model.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#70 Spirituelle Tanker for April 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på April 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Nu er det nu, vi skal have fokus på at balancere yin og yang. Fuldmånen d. 16. april er med vædderens Mars og den maskuline energi samt Venus, som er den feminine energi der skal balancere i vægtens skål. Hør hvad du kan gøre for at skabe balance og for at “dyrke” energien.

Hør afsnit »
Shamanen fra Grønland

#69 Shamanen fra Grønland

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Shamanen fra Grønland. John Angajoq fortæller Anabella om sin opvækst i Danmark og om hans barndomshjem, hvor han ikke måtte tale om Grønland eller identificere sig med sine rødder, som stammer fra Irland, Grønland og Danmark. Vi taler om hvordan han kom i kontakt med sine rødder og om hans vej hjem til sig selv.
John er en stor inspiration, ægte og ærlig.

Hør afsnit »
Åbn døren til dig selv

#68 Åbn døren til dig selv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt til forfatteren Iben Dam og hendes værk Åbn døren til dig selv – og omverden. Anabella og Iben har en samtale om at finde hjem til sig selv. Hvordan takler man stress og hvordan finder man vej tilbage til sig selv. Iben fortæller fra et professionelt og et personligt perspektiv om at komme tilbage til hjertet.
Pga. Influenza måtte Iben blive hjemme og passe sin søn og vi har derfor optaget lyden via computer og telefon. Samtalen er spændende, så kan du se bort fra lydkvaliteten, så kan du få en rigtig god oplevelse.

Hør afsnit »
Telepatiskolen

#67 Telepatiskolen med Filichia

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Telepati og Anabella taler med Filichia fra Telepatiskolen i København, om livet som empat, telepatør og om at kommunikere med dyr. Vi kommer omkring det at være sensitiv og Filichia deler ud af sine erfaringer fra barndommen og ungdommen som spirituel. Filichia er en ung kvinde med en vis gammen sjæl.

Hør afsnit »
Universets Centrum

#66 Universets Centrum

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Jakob Vedelsby ny roman Universets Centrum. Anabella har inviteret Jakob forbi til en snak om at være forfatter, at være max presset med opgaver, at gøre sig umage, at lukke ned, mærke stressen blusse og så få den forløsning at kunne skrive sig ud af det hele og udgive endnu en bog.

Hør afsnit »