Bastian - en spirituel børnebog
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#168 Bastian – en spirituel børnebog
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på De Spirituelle Børn. Anabella har inviteret Mette Strate Jensen har skrevet en spirituel børnebog Bastian. Mettes nye spirituelle børnebog er udgivet for nogle måneder siden og den handler om Bastian den Queen-glade skytsengel, der skal hjælpe Birger med at få en ny og bedre tilværelse. Mette deler ud af sin viden om at skrive til og om børn, hvilket åbner en samtale om børns trivsel i dag. Både den daglige og den spirituelle trivsel.
Længde ca. 1 time og 22 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Mette Strate Jensen der har skrevet en spirituel børnebog. Bogen handler om den Queen-glade skytsengel Bastian, der skal hjælpe Birger med at få en ny og bedre tilværelse.

INTRODUKTION:

Jeg hedder Mette Strate Jensen og er forfatter til børnebogen Bastian.Det er en spirituel Børnebog.
Da jeg havde skrevet Bastian, kom jeg på magisk vis i kontakt med Julie, der senere blev min forlægger, og Liselotte, der er bogens illustrator.
Mens vi har haft travlt med at gøre Bastian klar til udgivelse, har jeg skrevet Bastian 2 og Bastian 3.
Liselotte er i fuld gang med at forberede illustrationerne til Bastian 2, og Julie knokler med korrekturlæsningen.

Imens tager jeg rundt og signerer bøger, laver podcast og arbejder på at komme forbi på skoler, der har hørt om Bastian, for at holde foredrag/oplæg for børn.
Målet med Bastianbøgerne er først og fremmest at gøre børn glade, men også at forklare emner, der kan være lidt vanskelige at forstå.
Bastianbøgerne har mange lag, og der kan tolkes på dem i flere retninger. For nogen er det bare en børnebog, for andre en snak om engle og magi, for andre noget helt andet. Overordnet kan bogen inspirere til empati og venlighed hos børn (og voksne).

Bastian kan købes online stort set alle steder som lydbog, e-bog og hardback.
Den kan købes som hardback hos boghandleren eller bestilles hjem.

Hardback kan også købes på Bastians hjemmeside:
https://new.express.adobe.com/webpage/Y5joksZSEzP6X

Følg med på Instagram: bastianskytsengel for nyheder.

God læselyst.

Del min podcast episode: