Det Spirituelle Kompas
Yoga og meditations filosofi

#65 Yoga & Meditations Filosofi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yoga og Meditations Filosofi. Anabella har besøg af Mike Bloch-Levermore, som med sin dybe passion for det filosofiske aspekt, tager os med på en spændende rejse ned i historien og ind i den magiske verden. Vi kommer vidt omkring store emner.

Hør afsnit »
Anabella og Afaf

#63 Transformation og Mønsterbryder

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad det vil sige at være i Transformation og Mønsterbryder. Anabella taler med Afaf om at bryde ud af traditionens kår, både tro, uddannelse, retning og ægteskab. Afaf deler ud af sin livserfaring og viser hvordan hun selv er landet på benene. Vær lyset i kaos.

Hør afsnit »
Anabella og Pia

#62 Magiske Krystaller

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magiske Krystaller, som er titlen på Pia Danielsens nye bog, der primært er henvendt til nybegyndere og børn. Pia fortæller om de Magiske Krystaller og om bogens tilblivelse.

Hør afsnit »
Anabella og Kate

#61 Bevidstheds Træning fra Hjertet

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Bevidstheds Træning fra Hjertet. Anabella taler med Käte Hansen, som blander en masse forskellige spirituelle genre og har lavet sin egen unikke signatur session. Käte tager sig kærligt af sine klienter, når barndommen travles igennem, for at finde blokeringer.

Hør afsnit »
Anabella og Jack

#60 Dansk Spirituel Sammenslutning & Trossamfund

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Dansk Spirituel Sammenslutning & Trossamfund, som er et ny trosretning i Danmark. Fokus er på Medieskab, ånder og fællesskab. Jack Eckhart Langelund er foreningens formand og vi får en god lang samtale om formålet og hvad, hvem og hvordan man kan være en del af det.

Hør afsnit »