Anabella og Christian Sejr. Håndlæsning og Håndanalyse
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#116 Håndlæsning og håndanalyse med Christian Sejr
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Håndlæsning og håndanalyse med Christian Sejr. Anabella har inviteret Christian ind til en samtale om et meget gammelt og veldokumenteret spirituelt værktøj. Christian er virkelig dygtig til at fortælle og forklare, derfor får du en god lang og dyb samtale om håndens hemmeligheder.
Længde ca. 2 time og 48 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Christian Sejr, Danmarks førende ekspert i Håndlæsning og håndanalyse.

INTRODUKTION:

Om Christian Sejr (f.1962)
Håndlæser m. baggrund i psykologien. Gennem mere end 40 år, har Christian Sejr læst tusindvis af hænder og kan fortælle om fortid, nutid og fremtid, ved at kigge i håndens linier.
Allerede som 16-årig modtog han undervisning i håndlæsning, af hans morbror, Karsten Sejr Jensen – anerkendt håndaflæser og jungiansk psykoanalytiker, og havde sine første klienter, som ofte var væsentlig ældre end ham selv. Med denne baggrund, samt en terapeutisk uddannelse, er det derfor selve håndens linier han læser, og hans dybe kendskab til psykologien giver håndlæsningen en ekstra dimension.
Christian giver private konsultationer, og holder foredrag om håndlæsning.

Terapiforløb efter en håndanalyse. 
Med årene er terapeutiske forløb opstået når behovet var der efter en håndanalyse, dette med den enkelte klient – nogle gange med behovet for parterapi (inddrage den anden part) – 
og i andre tilfælde hele familien.
En del unge og børn har også kunnet drage stor fordel af håndanalysens redskaber 
som skaber den tillid og forståelse til at løse selv ret svære problematikker.

Medium. Christian Sejr’s tilgang til åndeverden er medfødt.
Som lille muntrede han sig med at lege på en hjemsøgt trappe, fordi han fandt det morsomt at de mange “mennesker” gik igennem ham, i stedet for udenom. Heller ikke dette kommer fra fremmede. Hans mor er medium med automatskrift som speciale.
Så han fik lov til at være “anderledes”.
Hans synskhed og mediumistiske evner, er siden udviklet, og raffineret gennem arbejdet med håndlæsningen, kurser på Arthur Findlay college (Stansted Hall) i England, og cirkelarbejde.
Han bruger bl.a. sine evner til at fjerne uønskede energier fra folks hjem (husrensning), som supplement til håndlæsning, ved Klarsyns demonstrationer, som underviser i cirkler, samt til at finde forsvundne personer og genstande.

Trance Medium. Christian Sejr har desuden evnen til at glide i dyb mental trance, hvor f.eks. afdøde får tilladelse til at benytte den fysiske krop og talefunktionen, til at formidle vigtige beskeder til tilhørerne.
Derudover har Christian en fysisk eksperimental trancecirkel for særligt udvalgte, betroede og dedikerede sittere. I denne lille cirkel kan vi opleve fysiske fænomener, som genstande der bevæger sig frit i rummet, eller ligefrem skikkelser der opstår i den Ektoplasma som dannes fra Mediumet Christian.
Efterfølgende kan han selv kun huske brøkdele af hvad der er sket, eller nærmere følelserne omkring det, eller som oftest husker han slet intet.
Trance, demonstrerer han gerne, i spiritist foreninger, for firmaer og ved mindre private arrangementer og store messer.

Healing. Den healende evne bruger Christian Sejr til at genoprette balancen i det psykiske og/eller fysiske legeme. Ofte med forbløffende resultater.

Uddannelserne på Den Københavnske Håndlæserskole “Sjælens Dagbog”, og “Rådgiver For Åndeverden” er drevet af Christian Sejr.
Har også sit virke i Jylland især omkring Randers for øjeblikket. 


Andet. I nogle tilfælde yder Christian Sejr gratis hjælp med brug af hans særlige evner.
Dette er typisk ved alvorlige hændelser, som dødelig sygdom eller hjælp til at finde savnede personer.

Bogudgivelser.
Der arbejdes på en bog og e-bog om hans virke og udviklende oplevelser
som har dannet grundlag for hans virke gennem mange årtier.
Bogen bliver fyldt med redskaber til at arbejde med Åndeverden. 
Udkommer tidligst foråret 2024.

Ydermere arbejdes der også på en spændende lærebog i håndanalyse 
som vil være fyldt med illustrationer.
Den vil ligeledes blive udgivet som e-bog.

Begge bøger udgives også på engelsk. 
Links til Christian Sejr’s sider:

https://christiansejr.dk
https://www.instagram.com/christian.sejr
https://www.facebook.com/christian.sejr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100082647646423
Haandanalyse

Del min podcast episode: