Anabella og Tove Lucka et spirituelt liv
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#132 Et Spirituelt Liv med Tove Lucka
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på at leve et spirituelt liv. Anabella har inviteret Tove Lucka, der er kendt af mange spirituelt interesseret mennesker, ind til en samtale om at leve et spirituelt liv. Tove tager os med på hendes livs rejse med et spirituelt liv, fra optagelse af meditationer på kassette bånd i 80érne til kanalisering af spirituelle redskaber.
Længde ca. 1 time og 44 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Tove Lucka, der er Clairvoyant, Healer, Meditationslærer og Kanal til universet. Skaber til flere spirituelle redskaber. 

INTRODUKTION:

Tove Lucka brænder for at dele ud af og hjælpe andre til et lettere liv med sine mere end 30 års erfaring som clairvoyant, healer samt underviser i spirituelle emner og meditation. Derfor laver hun også videoer, podcasts, indlæg mm. på forskellige platforme, hvor man gratis kan modtage hjælp og inspiration til et lettere liv, få viden om spirituelle emner, guidede meditationer og meget mere.
Alt sammen med det udgangspunkt, at den åndelige verden og det spirituelle en helt naturlig del af livet.
Derfor er hendes tilgang til emnerne naturligt meget jordnært.
Hendes sessioner, undervisning, bøger mm. bærer tydeligt præg af denne tilgang. Det er vigtigt for Tove, at hendes klienter får erkendelser og redskaber med sig til at arbejde videre med sig selv, hen mod et lettere liv – uanset hvilken session klienten har fået. Det samme gør sig gældende i al hendes undervisning og formidling, deltagerne får noget med hjem, de kan bruge helt konkret i deres liv.

Tove Lucka har siden 1992 arbejdet med clairvoyance, healing, coaching og terapi, samt undervist i meditation, spirituelle emner og psykiske evner – og gennem årene deltaget i flere TV-udsendelser med sine evner. Tove har desuden haft en brevkasse i ugebladet Søndag i mere end 9 år.
Derudover ejer og driver Tove Spirituelt Uddannelsescenter, der tilbyder uddannelser til både clairvoyant og healer på hhv. Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing samt videreuddannelser for clairvoyante og healere..
Igennem årene har Tove tillige kanaliseret bøger, englekort, clairvoyante teknikker og metoder samt healingsteknikker mm.

Links:
Hjemmesider:
https://www.tovelucka.dk/
https://www.spiritueltuddannelsescenter.dk/
Sociale medier
https://www.facebook.com/tove.lucka/
https://www.instagram.com/tove.lucka/
https://www.youtube.com/tovelucka/

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »