Håndlæsning Lisbeth og Anabella
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Håndlæsning
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på håndlæsning og blindtegning. Anabella har besøg af Lisbeth Storm som lever af at læse hænder samt at undervise i håndlæsning og blindtegning. Lisbeth har sin egen klinik, hvor hun tilbyder private sessioner og hvor hun laver undervisning.
Længde ca. 1 time og 36 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Lisbeth Storm er kiromantiker/håndlæser, hypnoterapeut, holistisk mentor, spirituel healer og har mange andre spændene spirituelle uddannelser bag sig. Lisbeth arbejder fuldtids professionelt i sin klinik i Kolding – men tilbyder også mange online ydelser.

Udover sit 1:1 arbejde med klienter afholder Lisbeth uddannelse i håndlæsning og blindtegninger, afholder diverse workshops (både fysiske og online) og er ofte ude og afholde foredrag om håndlæsning.

Lisbeths passion er at hjælpe sine klienter med få øje på deres ressourcer og talenter. Så de kan leve deres liv efter deres værdier og styrker. Klientgruppen spænder vidt og Lisbeth har både besøg af klienter, der gerne vil skabe overblik over deres næste skridt rent personligt i livet – til direktøren der kommer for at blive guidet i de næste skridt rent professionelt i vedkommendes business. Lisbeth tilbyder også parlæsninger og er også en gang imellem ude i virksomheder for at hjælpe med at sammensætte personalegrupper. (Ud fra læsning af personprofiler). Igennem hendes arbejde kombinerer hun tit de værktøjer, der er nødvendige for at hjælpe sine klienter bedst muligt med at skabe flow og vækst.

Det nyeste skud på stammen er afholdelse af uddannelse som MIND&PALM® certificeret HåndlæsningsMentor, hvor kursisterne uddannes til at læse hænder på et dybere plan.
Hvor der via læsning af håndens dynamik krydret med mentoring gives redskaber til at bedst muligt at spotte de forhindringer, der kan holde én tilbage – og ikke mindst hvordan man bedst muligt at vende sin energi for at opnå de resultater, man ønsker sig.

Udover arbejdet med håndlæsning, hypnose og mentoring tilbyder Lisbeth også klanghealing med originale nepalesiske klangskåle, NADA øreakupunktur, regressions- og sjælerejser og er ved at uddanne sig som Bach Terapeut.

Se mere på
www.mindpalm.dk

Del min podcast episode:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email