Romakulturen
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Romakulturen & Spirituelt Bevidsthed
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Romakulturen, på hvordan man finder sin spirituelle indre heks, når man er splittet mellem kultur, hekseri og en hård opvækst. Lucie er en sød ung kvinde, der har været igennem en virkelig hård barndom. Lucie fortæller om hendes liv som indeholder menneske handel, vold i hjemmet, misbrug, at bo på gaden og at blive reddet og accepteret som den hun er. Lucie tager os igennem en rejse om hendes liv og hun lærer os om hvordan Romakulturen er en kæmpe del af hendes spirituelle jeg.
Længde ca. 1 time og 01 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  Lucie Svensson, som vil fortælle os om Romakulturen, om Romakvinders betydning og om hvordan hun selv fandt sin spiritualitet.

INTRODUKTION:

Mit navn er Lucie Svensson og jeg har arbejdet med råd og lysarbejde i ti år nu. Jeg bor i Esbjerg, men jeg rejser landet tyndt i hverdagen. Jeg har fokus på mine Roma-rødder og det er på den måde jeg bruger det.

Med Råd mener jeg, at romakvinder er kendt for vores råd når vi laver tarot og det er det arbejde jeg laver. Det betyder man kan stille mig et spørgsmål, men det er oftest råd eller vejledning som vil vise sig af sig selv til læsningen. Lys arbejde betyder for mig, at min spiritualitet retter sig mod lyset, mod det ro vi alle har potentiale til at rumme i vores indre men som kan fare vild i vores digitaliserede og travle verden.

Min mail: Svensson.Lucie@gmail.com

Del min podcast episode: