Kærlighed
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Kærlighed i 5. Dimension
Længde ca. 1 time og 18 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Ianneia Livia Silke Meldgaard som er forfatter til bogen Kærlighed i 5. Dimension. Vi taler om hvad kærlighed er, hvad det vil sige at vores fælles jordiske vibration er ved at stige. Vi taler også om karma og tilgivelse. 

INTRODUKTION:

Ianneia Livia Silke Meldgaard, spirituel lærer, mentor og sangskriver og siden 2007 indehaver af virksomheden Empower You. Her får du hjælp til at komme i dybere kontakt med din sjæl og mestre dit vibrationsniveau, så du bevæger dig opad på vibrationsstigen. Derop hvor kærligheden og en hel masse andre vidunderlige følelser bor. Når du hæver dine vibrationer, så følger du med Moder Jord i hendes ascensionsproces og får dermed det fulde udbytte af de gaver, den nye energi tilbyder. Vejen til de høje vibrationer går først og fremmest gennem en styrkelse af din kærlighed til dig selv, som er the one and only nøgle til livet i Vandbærerens tidsalder.

Jeg tilbyder 1:1 mentor sessioner, e-kurser og videoforedrag, live foredrag og kurser, guidede meditationer, bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION og mine 2 albums, hver med 11 empowering songs for the soul. Læs mere på www.empoweryou.dk.

Skriv dig evt. op til nyhedsbrevet og få en gratis empowerment-meditation. Lyt og læs mere om sangene på www.ianneia.com.

Del min podcast episode: