Spirituelle tanker for oktober 2023
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#139 Spirituelle Tanker for Oktober 2023
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Oktober 2023. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om hvad Nymåne i Vægten med Måneformørkelse, om Fuldmåne i Vædderen – med Måneformørkelse betyder, få inspiration til dit alter, 5 gode affirmationer til denne måned, hør om min nye måneds olieblanding Kosmisk Transformation og endnu en vild nyhed: Måneformørkelsens Magiske Mix.
Længde ca. 1 time og 2 minutter.

Spirituelle tanker for oktober 2023

I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer.

I denne episode kan du høre om:
– Hvad måneden byder på Numerologisk
– Hvad måneden byder på Astrologisk
– Nymåne i Vægten med Måneformørkelse
– Fuldmåne i Vædderen – Måneformørkelse
– Alter inspiration
– 5 gode affirmationer
– Kosmisk Transformation Olieblanding
– Måneformørkelsens magiske Mix Olieblanding

Her er 5 spirituelle Affirmationer & Mantras for Oktober måned 2023:

  1. “Jeg omfavner modigt de transformationer, som universet fører mig mod. Jeg er klar til at opdage min sande styrke og power.”
  2. “Jeg sætter klar hensigt om at bringe harmoni og balance ind i mit liv. Jeg arbejder konstant mod at skabe fred i mit indre og i mit ydre univers.”
  3. “Jeg tillader mig selv at frigive gamle mønstre og begrænsninger, der ikke længere tjener mig. Jeg åbner op for nye begyndelser og dybdegående forandring.”
  4. “Jeg stoler på min intuition og indre visdom, leder mig gennem denne tid med transformation. Jeg er åben for de budskaber, universet sende mig.”
  5. “Jeg står fast i min sandhed, agerer med beslutsomhed og mod. Jeg er klar til at manifestere mine drømme og leve det liv, jeg er bestemt til at leve.”

Månedens Olieblanding: Kosmisk Transformation

Blandingen “Kosmisk Transformation” er en kraftfuld symfoni af æteriske olier, skabt til at nære dit sind, krop og ånd i tider med forandring og transformation. Denne blanding er et kraftfuldt værktøj designet til at berolige dit sind, styrke din jordforbindelse, og oplyse din åndelige bevidsthed.
På personlig niveau hjælper den med at skabe indre ro, stabilitet og selvsikkerhed, øge din modstandskraft og styrke din evne til at navigere gennem livets forandringer. Den fremmer også selvkærlighed og accept, essentielle kvaliteter til at være i harmoni med dig selv og verden omkring dig.
På en spirituel niveau, er denne blanding en katalysator for dyb indre transformation. Den understøtter meditation og åndelig praksis, styrker din forbindelse til det guddommelige, og hjælper dig med at frigøre gamle energier og gøre plads til nye begyndelser. Den inviterer dig til at dykke dybt ind i din egen åndelige vækst og opdage nye lag af visdom og indre fred.

Samt den særlige NYE olieblanding: Måneformørkelsens Magiske Mix

Under en måneformørkelse, kan du opleve intense følelsesmæssige og energiske skift, som kan bringe udfordringer, men også muligheder for dyb indre transformation. Denne specifikke blanding af æteriske olier er designet til at støtte dig spirituelt gennem denne proces.

I kombination styrker disse olier din intuition og opmærksomhed under den transformative proces af en måneformørkelse. Granatæbleolie bringer det sidste touch, og forstærker den iboende måneenergi, der forbinder dig dybere med universets rytme og cyklusser.
Denne olieblanding kan blive din hjælpsomme følgesvend under tider med forandring og transformation, der støtter din personlige og åndelige vækst ved hver formørkelse.

Se podcasten fra mit website lige her: https://anabella.dk/podcast-spirituelle-tanker-for-oktober-2023/
Find min Spirituelle Blog lige her: https://anabella.dk/spirituel-blog/
Månedens Olieblanding: Kosmisk Transformation til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/kosmisk-transformation/

Månedens EKSTRA Olieblanding: Måneformørkelsens Magiske Mix til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/maaneformoerkelsens-magiske-mix/

Brevkassen er åben (Jeg er ved at samle spørgsmål og emner sammen)
Stil dit spørgsmål til et spirituelt emne, fx hvad betyder Tvinflame energi? Hvordan er sådan et forhold? er det at være i vanskeligt forhold med en person lig med den energi?
Eller hvad er manifestation? Handler det om at jeg har svært ved at tjene penge?
Skriv dit spørgsmål til hej@anabella.dk
Jeg vil lave nogle podcast episoder, hvor jeg går i dybden med særlige udvalgte spirituelle emner, som jeg har fået til brevkassen.

Cirkler, Workshops & Uddannelse:

Oktober 2023
Hver fredag kl.: 11:00 Ugens Tarotkort oplæg LIVE på Facebook
7.-8. Odshelse Messen i Odsherred – Asnæs forsamlingshus kl. 10-16
10. Mini Healings Workshop – til dig der overvejer Earth Healer uddannelsen
28-29. Earth Healer Uddannelsen – NYT HOLD
31. Kursus i Aromaterapiens Spirituelle rejse – NYT KURSUS 4 hverdags aftner.

Klinik Anabella.dk
Hver måned kan du være med på forskellige spirituelle kurser, workshops, foredrag og 1-2 gange om året, starter de spirituelle uddannelser op.Anabella Rerup har sin klinik i 2880 Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh.
Her kan du booke sessioner til dig og dit energisystem.
Du kan lige nu booke tid til:
– Flow Session: 3 sessioner i en: 5 Element Terapi, Healing & Aromaterapi
– Clairvoyance 60 min, i klinikken eller via telefon.
– Earth Healing med krystaller & fjernhealing, 60 min.
– Aromaterapi: Scanning af din personlige frekvens og sammensætning af personlig Olieblanding til bedre helbred. Din egen personlige blend.
– Englekort oplæg – årsoplæg og personligt her & nu oplæg. 60 min.
Du kan også booke en online Clairvoyance session og fjernhealing.

Facebook gruppen til Øveklienter, find den lige her: https://www.facebook.com/groups/514471120363301

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas?
Vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset?
Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet.
Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned.
Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/

Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til Anabella på hej@anabella.dk
Du må meget gerne skrive en sød hilsen eller en anmeldelse her hvor du lytter til podcasten eller på min trustpilot side

Følg med på Det Spirituelle Kompas side på Facebook: https://www.facebook.com/DetSpirituelleKompas
Tak fordi du lytter med.

Kærligst Anabella <3
www.Anabella.dk

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »