Spirituel Yoga & Meditation
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Meditation & Olier med Pia Quist
Det Spirituelle Kompas stiller i denne episode skarpt på meditation. I denne episode har jeg besøg af Pia Quist, som har dyrket meditation de sidste 20 år. Pia fortæller os om dybden og brugen af meditation.
Længde ca. 1 time.

I denne episode har jeg besøg af Pia Quist, som har dyrket meditation de sidste 15 år. 

INTRODUKTION:

Jeg hedder Pia og er 57 år. Jeg har tre voksne piger på 25, 27 og 29 år.

Jeg har arbejdet med det spirituelle siden 1994, hvor jeg blev introduceret til at arbejde med drømme i én gruppe. Måden drømme kan åbne til ens eget potentiale og til det ubevidste fascinere mig den dag i dag. Samtidig hermed startede jeg i det små, med at lave mindre meditations øvelser. Jeg fandt ud af, at meditation er en anden måde at komme i en dybere kontakt med sig selv.

Efter at have arbejdet med det mentale i mange år blev jeg opmærksom på at kroppen også gemmer på meget. Jeg begyndte derfor at gå til yoga i 2008. Jeg  blev mere og mere interesseret og glad for at lave yoga, derfor tog jeg i 2020 en yogalære uddannelse.

Mit ønske er, at bruge alle redskaber til at hjælpe mennesker med at komme i en dybere kontakt med sig selv, samt en mere klar selvforståelse, for her igennem at bliver mere autentiske i deres udtryk.

Del min podcast episode: