Anabella og Betina
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#108 At være shamanistisk healer og seer med Betina Strange
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på at være shamanistisk healer og seer. Anabella taler med Betina om hvad en shaman laver og hvordan de udfører deres arbejde. Betina har Shaman skolen, hvor hun uddanner andre til at være deres egen Shaman i praksis.
Længde ca. 1 time og 2 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Betina Strange, der er Shaman, Healer og Seer. Hør om at være shaman og om Betinas Shaman skole.  

INTRODUKTION:

Mit navn er Betina. Jeg er shamanistisk healer, seer & lærer. Jeg bygger bro mellem verdener, danser med vinden, lytter til ilden, og taler skyggerne ind i lyset.

Jeg har vandret mellem verdener hele mit liv, og har 20+ års træning og erfaring i shamanisme og andre healing traditioner. Min medicin er transformation og alkymi, omdannelse af tung energi, så det indre lys sættes fri.

Gennem 1:1 personlige-, tidligere liv- og forfædre healing sessioner, mentorships & workshops, faciliterer jeg healing og forbindelse til naturen, ånderigerne og dit højere selv i et trygt, grounded og glædesfyldt rum.

Jeg underviser også i de ældgamle, autentiske healing metoder og læring på den 1-årige healer uddannelse, Shaman Skolen – næste hold starter september 2023. 
 
Book et uforpligtende discovery call på info@soulalchemy.dk, hvis du vil høre, hvordan jeg kan hjælpe dig, og hvad jeg tilbyder.
Mød mig 3-5. februar og deltag i en gratis workshop 5. februar på Krop Sind og Ånd messen.
 
 
 
 
shamanistisk Facebook gruppe, Shamanistisk Praksis DK, jeg har startet og administrerer: https://www.facebook.com/groups/658637191354922

Del min podcast episode: