Anabella og Paloma
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Trance og Energiarbejde
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Trance og Energiarbejde. Anabella har besøg af Paloma der til dagligt arbejder som Medie og som er leder af sin egen Trance cirkel. Paloma deler ud af sin viden og erfaring med ånder, mærkelige fænomener og platforms arbejde.
Længde ca. 1 time og 32 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Paloma Zendings, der er Medie.

INTRODUKTION:

Clairvoyant medium og healer Paloma Zendings (tidl. Jeanie-Marie) har brugt en stor del af sit liv på at hjælpe sine klienter på rette vej i livet.

Hun fokuserer på klienternes personlige udvikling og spirituelle vækst. Når vi føler os fastlåste i livet i forhold til f.eks. kærligheden, arbejdet eller økonomien, så kan det være svært at finde ud af, hvordan vi bryder fri af disse fastlåste mønstre. Det er vigtigt at finde ind til årsagerne – til de ubalancer, der måtte være – da traumer, negative erfaringer og begrænsende overbevisninger skaber et uharmonisk liv. ”Som clairvoyant medium og healer, stiller jeg ind på dine igangværende problematikker, belyser mulige retninger og udfald på specifikke situationer for dig, som du føler dig uafklaret i. Jeg giver dig værktøjerne til at skabe de positive forandringer, du har brug for til at komme videre på den rette vej”, fortæller hun.

Paloma Zendings har mere end 23 års erfaring og ejer Shanti Spirit Center i Roskilde, hvor hun tilbyder clairvoyance sessions, afdødekontakt, Reiki kurser, meditations- og trommerejseaftener, workshops samt klarsyns- og trancemedium demonstrationer.

Fra 2022 tilbyder hun en ny spændende clairvoyance uddannelse. Hun er desuden en populær foredragsholder om ”Law of Attraction” i hele landet.

Du kan følge Paloma på Facebook : https://m.facebook.com/PalomaZendings/

https://m.facebook.com/pg/Shanti-Spirit-Center-Roskilde-105611717938803/posts/

Eller på hjemmesiden : https://palomazendings.dk/

Del min podcast episode: