Det Spirituelle Kompas
Spirituel Bevidsthed

#144 Spirituel Bevidsthed i dagligdagen. Fra daglig praksis til udviklingsrejser og bevidsthedsfacilitering

Spirituel bevidsthed er en dyb følelse af forståelse, opmærksomhed og samhørighed med universet. Det er evnen til at anerkende og acceptere vores forbundethed med alle ting og at føle en dyb forståelse og medfølelse for alle levende væsener. Det er en dygtighed der kræver vedvarende refleksion, øvelse og åbenhed over for nye erfaringer og perspektiver. Denne rejse mod spirituel bevidsthed kan i høj grad berige vores liv, forbedre vores forhold og bidrage til vores personlige og professionelle vækst. Anabella taler med Carsten om Spirituel Bevidsthed. Tag med på denne dybe rejse ind i en skøn samtale.

Hør afsnit »
Anabella og Mette, Dans, Spiritualitet og kærlighed

#143 Dans, Spiritualitet og kærlighed med Mette Oscar Pedersen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Dans, Spiritualitet og kærlighed. Anabella har inviteret Mette Oscar Pedersen ind til en snak om et aktivt og nysgerrigt liv. Mette lukker os ind i en verden hvor bevægelse, kærlighed og hjerte er flettet sammen i en harmonisk og livsbekræftende symfoni. Her, i det vakuum, hvor dans, spiritualitet og kærlighed kolliderer, finder vi ro i kaos, form i det formeløse og skønhed i det umiddelbare.Livet med dans er et liv i bevægelse, hvor hvert trin, hver gestus og hvert spring er en udtryksfuld fortælling. Det er ikke bare en fysisk aktivitet, men en mærkbar gestus af følelser og tanker, der skaber en dybere forbindelse til os selv og verden omkring os. Med hver bevægelse udforsker vi vores potentiale, vores grænser og vores dybeste selv.

Hør afsnit »
Skyggearbejdet

#142 Skyggearbejdet med Trine Tao Lykkegaard

Det Spirituelle Kompas stiller skarp på Skyggearbejdet. 
Skyggearbejde er en dyb, intens og utroligt berigende sjælelig rejse du tager for at møde, forstå og helbrede dine mørkeste aspekter – dine skygger. Den stammer fra den schweiziske psykiater, Carl Jung’s teorier om det bevidste og ubevidste sind. 
Skyggearbejde er en spirituel praksis, der kan hjælpe os til at finde lyset i den mørke skov af vores underbevidsthed. Det handler om at dykke ned i vores mørkeste hjørner for at opdage de ubevidste aspekter af os selv, som vi måske negligerer, undertrykker eller afviser. Det handler om at møde de dele af os selv, som vi foretrækker at skjule – vores bange, sårede, vrede, svage og sårbar side – vores “skygger”. Men det er netop ved at se, at møde, acceptere og helbrede disse skyggesider, at vi kan finde en dyb, integrerende healing og helhed.

Hør afsnit »
Remona den nye tids Shaman

#141 Remona den nye tids Shaman med Remona Moranis

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Remona den nye tids Shaman. Anabella har inviteret Remona Moranis ind i studiet til en samtale om livets udvikling med spirituelle indsigter. Anabella er nysgerrig på Remonas vej fra hjemmehjælper til at blive den ny tid Shaman. Remona lukker os ind i en verden fuld af kreativitet, kunst, håndværk og hjertelighed.

Hør afsnit »
Arbejdet med Engle og Healing

#140 Arbejdet med Engle og Healing med Marzcia Techau

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på arbejdet med Engle og Healing. Anabella har inviteret Marzcia ind til en dyb samtale om at arbejde med Engle. Samtalen åbner op for Marzcias egen rejse med den åndelig verden, om arbejdet med Engle og med Healings energien. Hør om Engle og deres energi arbejde med mennesker.

Hør afsnit »
Spirituelle tanker for oktober 2023

#139 Spirituelle Tanker for Oktober 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Oktober 2023. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer.
Hør om hvad Nymåne i Vægten med Måneformørkelse, om Fuldmåne i Vædderen – med Måneformørkelse betyder, få inspiration til dit alter, 5 gode affirmationer til denne måned, hør om min nye måneds olieblanding Kosmisk Transformation og endnu en vild nyhed: Måneformørkelsens Magiske Mix.

Hør afsnit »