Det Spirituelle Kompas
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Hør afsnit »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Hør afsnit »
Bastian - en spirituel børnebog

#168 Bastian – en spirituel børnebog

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på De Spirituelle Børn. Anabella har inviteret Mette Strate Jensen har skrevet en spirituel børnebog Bastian. Mettes nye spirituelle børnebog er udgivet for nogle måneder siden og den handler om Bastian den Queen-glade skytsengel, der skal hjælpe Birger med at få en ny og bedre tilværelse. Mette deler ud af sin viden om at skrive til og om børn, hvilket åbner en samtale om børns trivsel i dag. Både den daglige og den spirituelle trivsel.

Hør afsnit »
De Spirituelle Børn

#167 De Spirituelle Børn

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på De Spirituelle Børn. Anabella har inviteret Sara Gita Abildgaard, der til dagligt arbejder med familier. Sara er har en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver og cand.pæd. I pædagogisk sociologi. Vi dykker ned i den spirituelle tilgang til nutidens børn, det de kommer med og det de vil kunne lære os, hvis vi er åbne. Det er en meget dyb og udviklende samtale.

Hør afsnit »
Book of Shadows Heksehåndbog

#166 Book of Shadows Heksehåndbog

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt hekseri. Hvad vil det sige at være en moderne heks og i særdeleshed kigger vi på hvad Book of Shadows Heksehåndbog er for noget. Anabella har inviteret forfatter Christina Bech, som går under navnet CBwitch, ind til en snak om magi, hekseri og et liv med luft under vingerne. Christina fortæller sin historie om at opdage at hun er en moderne heks og giver indsigter i hvordan hun praktiserer sin magi.

Hør afsnit »
Spirituelle tanker for maj 2024

#165 Spirituelle Tanker for Maj 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Maj 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Hjertets Fred, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i april og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Beltane festen.

Hør afsnit »