Æteriske olier Anabella Rerup
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Æteriske Olier hvad er det?
Det Spirituelle kompas er en Podcast med Anabella Rerup. Podcasten handler om alle de livstemaer, udfordringer, udviklings potentialer og spirituelle indsigter, vi som mennesker kommer igennem vores livscyklusser og hverdage. Nogle udsendelser er Solo´er, nogle er med et bestemt lærings indhold mens andre er interview med skønne og inspirerende mennesker. Alt med det formål at lære dig om det spirituelle liv og formålet med at vi lever.
Længde ca. 65 min.

Æteriske Olier – Hvad er det?

Denne episode handler om æteriske olier. Hvad, hvornår, hvordan og hvorfor. 

Det er et solo afsnit, hvor jeg fortæller dig om min historie med de æteriske olier. Om hvad der fik mig til at opsøge de små dråber fra himlen <3 Jeg fortæller dig om dengang min yngste datter var så frygtelig syg, at hun var indlagt i over 8 måneder, om vore desperate kamp for at finde en behandling til hende. 

Jeg fortæller dig også om hvad doTerra er for et slags firma, hvorfor man skal have en upliner og hvad jeg tilbyder dig som en del af mit team. 

Jeg fortæller dig også noget om mine fremtidige planer 😉 

God fornøjelse, Anabella

Del min podcast episode: