Det Spirituelle Kompas
#158 Yoga, Lydhealing & Energi opladning med Pia Kornval

#158 Yoga, Lydhealing & Energi opladning med Pia Kornval

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Yoga, Lydhealing & Energi opladning. Anabella taler med Pia Kornval, som guider os ind i hvorfor yoga er godt, hvad lydhealing er og tager os med på hendes personlige rejse til at kunne være der i livet, hvor hun står. Pia er utrolig dygtig og passioneret og forstår dybt inde, hvad energi er og kan for os.

Hør afsnit »
Spirituelle Tanker for Januar 2024

#157 Spirituelle Tanker for Januar 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Januar 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Indre Balance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i januar og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens 5 affirmationer. Jeg vil også fortælle dig om mine 2 spirituelle cirkler, en gratis clairvoyance workshop og min NEXT LEVEL Clairvoyance uddannelse, som starter om en måned, d. 3.-4. februar.

Hør afsnit »
Astrologiske forudsigelser for 2024

#156 Astrologiske forudsigelser for 2024 med Tina Reinhardt Hansen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Astrologiske forudsigelser for 2024, hvor Anabella har inviteret dygtige astrolog Tina ind i studiet til en analyse af 2024, de store begivenheder og vigtige punkter. Sammen vender de også 2023, nu hvor det er muligt at se tilbage og sammenligne med de punkter der blev talt om sidste år. I en tid, der synes præget af usikkerhed og overgang, vil Anabella og Tina tilbyde deres indsigt og visdom for at hjælpe dig med at navigere i 2024’s astrologiske strømme. Med en dybdegående forståelse af planeternes bevægelser og deres indflydelse på vores personlige og kollektive oplevelser vil Tina, som den erfarne astrolog hun er, afkode stjernernes sprog for at fremlægge et klart billede af, hvad fremtiden måtte bringe.

Uanset om du er interesseret i personlig udvikling, relationelle dynamikker, karriereudsigt eller spirituel vækst, vil “Astrologiske forudsigelser for 2024” byde på perspektiver, der kan belyse dit livs vej. Anabella og Tina vil bringe deres unikke tilgang og analytiske skarphed til at fortolke de betydningsfulde asteroide retuner, eklipser og retrograder, som vi vil opleve.

Hør afsnit »
Transformationens vej med Martin Hejlesen Jensen

#155 Transformationens vej med Martin Hejlesen Jensen

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Transformationens vej. Anabella har inviteret Martin Hejlesen ind i studiet til en samtale om hvordan man som menneske kan transformere sig og hvad der skal til. Martin har været igennem en vild maskine af modvind i sit liv, efter hans bog blev lanceret i 2015. Martin fortæller om hvad Astrologi, Tankefeltterapi og sundhed kan sammen. Anabella kommer igennem den store tur med tapping, for at finde ind til årsagen af uretfærdighed, som har givet sig udtryk på jobbet.

Hør afsnit »
Anabella og Anita Dalby

#154 Sæt din energetiske grænse med Anita Dalby

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på energetiske grænser. Anabella taler med Anita om at lære at sætte grænser. Hvorfor er det så vigtigt at lære at sige nej? Hvad siger vi når vi rent faktisk, når vi siger nej tak til andre mennesker og er tydelige omkring vores indre kompas, vores eget energi batteri og vores kærlighed til os selv. Hør Anitas gode råd til hvordan vi som sensitive kærlighedsvæsener lærer at sætte vores energetiske grænse.

Hør afsnit »
Energetisk Ledelse

#153 Energetisk Ledelse med Gitte Madelaire

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Energetisk Ledelse. Anabella har inviteret Gitte Madelaire til en samtale om hendes nye bog, der udkom i september 2023. Gitte sætter fokus på hvordan fremtidens ledere skal lede, at de gamle tilgange ikke kan bruges og at blandt andet at kunne opleve, optanke og nulstille sin energi, på sin arbejdsplads er grundprincipper for at kunnen trives.

Hør afsnit »