Om at gå den spirituelle vej
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#171 Om at gå den spirituelle vej med Susanne Wexø
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.
Længde ca. 1 time og 36 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Susanne Wexø, der er udviklings- og spirituel uddannelsesleder, Terapeut, Coach, Forfatter og NLP Master

INTRODUKTION:

Sussanne Wexø, Indehaver af Life Mastery Academy.
I snart 20 år har Sussanne fungeret professionelt som Terapeut, Coach, Forfatter og NLP Master med speciale i indre velvære og dybtgående visualiseringer.
Hun er måske bedst kendt for mindfulness og meditation og fra hendes radioprogrammer om sindet, psyken og sjælen på det daværende Radio24syv.

Yderligere er Sussanne kvinden bag det innovative uddannelseskoncept LIFE MASTERY, som tilbyder uddannelser indenfor Master Coaching, Mindfulness, Terapi og Spirituel Mentoring.
Her har hun igennem 12 år trænet og uddannet elever i sine unikke metoder.

Her kan du finde Susanne:
Side: www.sussannewexoe.dk
FB: https://www.facebook.com/SussanneWexoe.dk
YouTube: https://youtube.com/@sussannewexoeacademy?si=EBoUSF0ZnjCaYm0A
LI: https://www.linkedin.com/in/sussanne-helene-wex%C3%B8-%C3%B8ckenholt-9442463?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=ios_app
IG: https://www.instagram.com/sussannewexoe?igsh=a2Fxc243bHRxbTRz&utm_source=qr

Del min podcast episode: