at leve oplyst med ADHD
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#164 At leve oplyst med ADHD
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på at leve oplyst med ADHD. Hvad vil det sige at have ADHD og hvordan kan man gøre noget ved det, helt naturligt! Ingen kunstig kemi - men at arbejde med sin sundhed og sin hverdag, ud fra et oplyst grundlag og en indsigt i sin egen krops behov. Hør hvordan du kan lære om din egen hjernekemi.
Længde ca. 1 time og 36 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Cammilla Hansen, ADHD ekspert og Funktionel mediciner.

INTRODUKTION:

At leve oplyst med ADHD er for Cammilla at være bevidst om hvad der  ligger i kroppen og giver mennesker med ADHD de fysiske og psykiske  udfordringer som de oplever i deres hverdag. At være oplyst er at være  bevidst om hvad der påvirker os, og vide hvordan vi regulerer og støtter  krop og sind bedst muligt. Det kan være virkelig svært at få kontakt til sin  kerne og sin essens, når man har en krop der på alle måder støjer og blot  forsøger at overleve. Rigtig mange med ADHD føler sig meget begrænset i  deres liv og deres hverdag og føler kun de lever halvt. Det har Cammilla en  mission om at lave om på.  

Når hendes kunder med ADHD starter i forløb hos hende, oplever mange  en disse udfordringer:  

– Uro i kroppen, uroligt nervesystem, dårlig søvn

– Lav energi og/eller dårlig energi styring 

– Dårlig følelsesregulering, depression, tristhed, angst

– Dårlig koncentration, hukommelse og hjernetræthed – Cravings, afhængighedsadfærd, dulmeadfærd

– Mavelede, kvalme, hovedpiner og madlede 

Således behøver det slet ikke at være. Videnskaben fortæller at alle  ovenstående udfordringer kan komme af problemer med signalstofferne i  hjernen, samt andre ubalancer i kroppen. Studier har fundet ud af at  mennesker med ADHD har lave niveauer af signalstofferne dopamin og  noradrenalin, samt andre mulige ubalancer der påvirker hjernefunktionen.  Vores lægeverden og psykiatere har ikke fokus på hvorledes dette kan  repareres fysisk i dybden. Med ADHD medicin kan man på den korte bane  hæve signalstofferne. Og det er fint som et quickfix. Men man kigger ikke  på hvad der har skabt problemerne til signalstofferne til at starte med.  

I Funktionel Medicin som Cammilla Hansen arbejder med, kigger man på  hvad årsagerne er til problemerne med hjernen, signalstofferne,  udrensning, tarmsystemet og næringsmangler m.m. Hvis man vil reparerer  hjernen handler det både om at fjerne de ting der ødelægger signalstoffer  og hjernekemien, og om at tilfører de ting hjernen har brug for for at  fungerer normalt.  

Men hvordan ved vi hvad der ødelægger hjerne, og hvad den mangler? 

Det kan man kun vide på en måde og det er ved at teste hjernen og  kroppen. Cammilla har et samarbejde med Nordens største laboratorie, som benytter de førende funktionelle screenings test indenfor hjernekemi  og kropstest fra USA. Med disse dybdegående test er det muligt at få et  billede af den enkelte persons ubalancer og mangler i hjernen og i  kroppen. Denne tilgang til ADHD og sundhed er utrolig effektiv, da man  ved et billede af kroppens funktioner og kemiske processer, kan lave en  meget præcis og skræddersyet plan til at optimerer og reparerer kroppen,  og få alt til at fungerer normalt igen.  

Cammilla har selv kæmpet meget af sit liv med de klassiske ADHD  symptomer og fik et nyt liv da hun testede min hjerne og gennem et års tid  fik skab balance i hjerne og i krop. Hun brænder for at hjælpe mennesker  med ADHD med at få en hjerne i balance så de får mindre problemer i  hverdagen og dermed få et langt bedre liv og mere livskvalitet. Gennem  hendes online sundhedsforløb hjælper hun sine kunder med at få et godt  og stabilt humør og god humør regulering, god søvn, høj energi,  nervesystem i ro, koncentration, fokus og handlekraft. For det ER muligt.  Hvis man kigger dybt i kroppen og de ubalancer vi ved hænger sammen  med ADHD. Og hvis man kigger på årsager frem for symptomer og  behandler ADHD på en naturlig måde.  

Cammilla Hansen er uddannet inden for Funktion Medicin i USA,  laboratorie test og avancerede behandlingsplaner samt bioresonans fra  Holland. Ud over det har sundhed været hendes største passion i over 20  år, og hun har et hav af kurset inden for kost, organbalance og  kosttilskud. 

Hun har holdt foredrag for tusindvis af mennesker, og har i sin online klinik  hjulpet hundredvis af kunder med at komme helt eller delvist af med  deres ADHD udfordringer, maveproblemer, energiproblemer,  humørsvingninger, angst, depression, vægttab, diabetes og insulin  resistent, kræft og meget mere.

Sund på celleplan

 
Sociale Medier:
Facebook  |  Instagram  |  YouTube  |

Del min podcast episode: