Spirituelt Hukommelsestab
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituelt Hukommelsestab og et liv med Mirakler
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelt Hukommelsestab. Anabella taler med Ulla Maglekilde om hvad et Spirituelt Hukommelsestab er og så gennemgår vi hvad et kursus i mirakler handler om og om hvordan man kan få mere ud af livet. Ulla guider os igennem en smuk soul voice healing til slut.
Længde ca. 2 timer

I denne episode har jeg besøg af Ulla Maglekilde

INTRODUKTION:
Jeg har været skolelærer i 40 år.
Har derudover uddannet mig inden for filosofi, religionshistorie, historie, alternative videnskabelig opdagelser og menneskets udviklingshistorie. Psykologiens historie.
Har kanaliseret siden 1996
Min personlige spirituelle udvikling begyndte, da jeg opdagede, at jeg ikke kunne blive fri for min altid dårlige samvittighed.
I 1993 fandt jeg Et kursus i mirakler, hvor jeg lærte, at jeg var ubetinget elsket, at vi alle er ubetinget elsket, ikke har noget at være bange for og ikke kan gøre noget forkert. jeg lærte mit ego at kende og jeg lærte, hvordan jeg ophævede min dårlige samvittighed.
Uddannelsen til Soul Voice® terapeut åbnede for min stemmes healende kraft, de følelsesmæssige blokeringer og kontakten til mit Højere Selv.
I dag arbejder jeg med, hvordan jeg kan ophæve de blokeringer, kaldet det spirituelle hukommelsestab, som forhindrer mig i at være i kontakt med Guds ubetingede kærlighed.
Jeg guider andre til at gøre det samme.
Links:
www.maglekilde.com
maglekilde@nyraad.net
mobil: 20946993
www.Soulvoice.net
www.facebook.com/maglekilde

Del min podcast episode: