Anabella og Kate
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Bevidstheds Træning fra Hjertet
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Bevidstheds Træning fra Hjertet. Anabella taler med Käte Hansen, som blander en masse forskellige spirituelle genre og har lavet sin egen unikke signatur session. Käte tager sig kærligt af sine klienter, når barndommen travles igennem, for at finde blokeringer.
Længde ca. 1 time og 24 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Käte Hansen der er Bevidstheds Træner fra Hjertet. Käte fortæller om sin egen unikke signatur session og vi taler om den session som vi sammen har lavet.  

INTRODUKTION:

Käte Hansen er bevidsthedstræner og stifter af virksomheden Signatur By Nature. 
Käte er uddannet Enneagram coach og igang med at uddanne sig som Integrativ Akasha Healer. Og det var netop i den proces, hun fik idéen og startede som selvstændig bevidsthedstræner.
 
Tilbage i starten af 2020 skabte Käte fundamentet for hendes Signatur-fortælling session, som hjælper dig med at åbne op for en ny og bedre bevidsthed. Når du går dine skridt fremad, får du øje på, hvad der på det ubevidst plan har fastlåst dit indre system 
mod at udleve din sande sjæls natur – sjælssignatur. Det er med bevidste skridt i nuet og fra hjertet, din indre visdom og viden samles og udfoldelse på ny i et leveværdigt arbejdsLIV.
 
Hvorfor træne din bevidstheds muskel?
Fordi vores bevidsthed har den stærkeste indflydelse på helbredet og måden, hvorpå vi bære os selv gennem livet. 
Først når vi er bevidste om, hvad der stresser os og hvorfor vi er fastlåste, ved vi hvad der skal slippes. Det er vigtigt viden, som vil kunne afhjælpe, at vi skaber utryghed for os selv eller en kronisk tilstand.
 
At lytte til sit hjerte, krop og sjæl og stoppe op i tide for at ændre retning – kalder på BEVIDSTHED
 

Del min podcast episode: