Handelsbetingelser

handels betingelser

Handels- & Købsbetingelser

Følgende Forretningsbetingelser gælder for handel med AnabellaR Sandhed, Hjertebarn & Englefjer som er gældende for www.anabella.dk 

§1: Indledning
Nedenstående leveringsbetingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig skriftlig aftale mellem parterne.
Disse salgs- & leveringsbetingelser anses som accepteret ved accept af tilbud.

§2: Produkter og tjenester udbydes af 
AnabellaR Sandhed, Hjertebarn & Englefjer
Haspekrogen 17
2880 Bagsværd
CVR: 37167665
Kontakt mig på hej@anabella.dk
Alle priser er i danske kroner ekskl. moms medmindre andet er angivet.
Ophavsretten til alt materiale på www.anabella.dk tilhører Anabella Rerup i henhold til gældende dansk lovgivning.

Køb af et online-produkt ved © Anabella Rerup inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

§3: Personoplysninger
Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

§4: Betaling
Alle uddannelser, kurser, produkter og sessioner i denne shop udgår fra: AnabellaR Sandhed, Hjertebarn & Englefjer.
Der kan betales ved Bank overførsel eller betales med kort via webshoppen. Betaling skal finde sted ved onlinebetaling og bestilling af produkt.

Køb af 1:1 sessioner er en bindende aftale. Ved aflysning op til 48 timer før aftalte tid, opkræves 50% at beløbet, ved mindre end 24 timer inden afholdelse kræves fuld betaling.

Køb af adgang til Online Klub:
– Abonnementet er bindende for en måned ad gangen. Refundering er ikke mulig. Beløbet trækkes automatisk på dit betalingskort. 
– Abonnementet kan til enhver tid opsiges ved udgangen af en måned.
– Abonnementet administreres under login til “MIN KONTO” oppe i højre hjørne. Her har du adgang til dit medlemsområde.        

§5: Levering
Den sker enten via direkte download efter betaling, eller ved at du modtager en mail fra Anabella Rerup, med mulighed og forslag til sessionstider.  Når sessionstiden er fastsat er den bindende. Såfremt kunden ikke fremmøder fysik eller over Skype inden for sessions første 15. minutter er Anabella Rerup ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skype eller telefon forbindelse, eller rettidigt fremmøde.
Ved tilmelding til uddannelse, forløb og seminar er tilmelding bindende ved betaling.
Hvis du vil afbestille, når der er under otte dage til kursusstart, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit kursusgebyr til nogle af Anabella Rerups andre ydelser.
Køb af Fjernhealinger, healinger & sessioner er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefonforbindelse.

§6: Ansvarsbegrænsning
Al henvendelse omkring Anabella.dk rettes til:
Anabella Rerup
Haspekrogen 17
2880 Bagsværd
Moms udgør 25% og pålægges købssummen ved køb via shoppen eller via faktura, hvis ikke andet er anført ved købssiden.

§7: Fortrydelsesret
Bemærk: I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb audios, videoer, sessioner og forløb ikke omfattet fortrydelsesretten.

§8: Aftaleændringer
Anabella Rerup har ret til, på et hvilken som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretnings- & handelsbetingelser med 30 dages varsel.

§9: Lovvalg & Værneting
Aftalen er underkastet dansk ret. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne afgøres ved Retten i København.

Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

*Opdateret 1/3-2021