Det Spirituelle Kompas
Spiritualitet og Psykiske diagnoser

#99 Spiritualitet og Psykiske Diagnoser

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualitet og Psykiske Diagnoser. Anabella Taler med Carina, der er Sygeplejerske i psykiatrien. Vi dykker ned i behandling, årsager, virkninger og alternative måder at anskue livet på.

Hør afsnit »
Human design

#98 Human Design – Genkend dig selv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Human Design. I denne Podcast episode dykker Anabella og Annastacia Nikolia, som er Ekspert indenfor Human Design ned i de forskellige profiler og linjer. Annastacia fortæller passioneret og grundigt om Human Design. Lyt med og genkend dig selv med garanti.

Hør afsnit »
Den Magiske Krop

#97 Den Magiske Krop og Spirituel Opgradering

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Magiske Krop, Cellesundhed, Detox og Fokus på årsagsbehandle frem for symptombehandle. Jeg har haft Cammilla Hansen fra Vibrant Health i studiet, til at dele hendes viden inden funktionel medicin, laboratorietest og organbalance.
I en actionpacked og indholdsrig episode kommer hun blandt andet ind på, hvor effektivt det er at teste kroppen for ubalancer og belastning for at kunne arbejde med hovedårsagerne til symptomerne.

Hør afsnit »
Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter

#96 Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Anabella taler med Katja Sallinen, som er stifter af Spirituelle Budskaber og forfatter til bogen Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Vi tager en dyb snak omkring det at være spirituel og hvordan man med magiske redskaber, kan nå langt dybere ind i sin spirituelle proces.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#95 Spirituelle Tanker for December 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månedens energi. Spirituelle Tanker for December 2022 er en samling og fortolkning over hvad vi Numerologisk og Astrologisk kommer igennem i denne måned. Hør hvilke olier og krystaller du kan bruge for at blive bedst muligt støttet.

Hør afsnit »
den spirituelle julekalender 2022

#94 Den Spirituelle Julekalender 2022 med Meditation

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Julekalender 2022. Anabella fortæller i denne episode om hvad spirituel selvudvikling KAN handle om og om hvad du kan få ud af, at være med på Den Spirituelle Julekalender 2022, som er en personlig spirituel rejse og indre oplevelse.
I denne episode er der også en jule meditation, hvor du får solid jordforbindelse, renselse af din energi og krop og får æren af at møde moderjord

Hør afsnit »