Det Spirituelle Kompas
transformation og at turde udvikling

#77 Transformation og at turde udvikling

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Signe Ruby og hendes Akademi, hor hun hjælper med Transformation og at turde udvikling på et højt plan. Signe er imponerende dygtig og hendes energi er fantastisk rolig, hun har et falke overblik og et hjerte der er så rummeligt og kærligt. Transform your life akademi er et smukt sted, ideni og udenpå. Alt spiller max.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#76 Spirituelle Tanker for Juni 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Juni 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Kærlighed, relationer og offerenergi står for døren og i astrologien handler det lige nu om den ydre og indre transformation. I juni er der den keltiske tradition Litha. Den kaldes også Sommersolhverv, midsommer og Sank Hans. Kært barn har mange navne.. Jeg giver dig som altid, en masse gode råd og tips til dit alter, dine ritualer og din fejring. Hør hvilke krystaller og olier der er gode at arbejde med, lige præcis nu.

Hør afsnit »
Anabella og Christin Kanalisering

#75 Kanalisering & den øverste kilde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kanalisering & den øverste kilde. Anabella taler med Christin Bjergbakke, der professionelt arbejder med kanalisering og den højeste kilde. Christin fortæller om hvordan man arbejder med de store mestre og engle, om hvordan man kanaliserer en bog og hvordan man bruger kanalisering professionelt.

Hør afsnit »
Spirituelt Hukommelsestab

#74 Spirituelt Hukommelsestab og et liv med Mirakler

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelt Hukommelsestab. Anabella taler med Ulla Maglekilde om hvad et Spirituelt Hukommelsestab er og så gennemgår vi hvad et kursus i mirakler handler om og om hvordan man kan få mere ud af livet. Ulla guider os igennem en smuk soul voice healing til slut.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

#73 Spirituelle Tanker for Maj 2022

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Maj 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Kommunikation og handlekraft står for døren og i astrologien handler det lige nu om transformation.
I denne weekend er Beltane og Maj festival, sæsonens tradition. Jeg giver dig gode råd og tips til dit alter, dine ritualer og din fejring. Hør hvilke krystaller og olier der er gode at arbejde med lige præcis nu.

Hør afsnit »
Afhængighed og indre fitness

#72 Afhængighed og Indre Fitness

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Afhængighed og Indre Fitness. Anabella taler med Søs Oppermann om hvad Afhængighed og Indre Fitness er og om processen som helhed. Søs deler ud af sine egne erfaringer og vi kommer omkring hendes bog Indre Fitness, som udkom for nogle år siden.

Hør afsnit »