Det Spirituelle Kompas
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituelle Tanker for April 2022
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på April 2022 energien. Hvad siger numerologien for måneden? Nu er det nu, vi skal have fokus på at balancere yin og yang. Fuldmånen d. 16. april er med vædderens Mars og den maskuline energi samt Venus, som er den feminine energi der skal balancere i vægtens skål. Hør hvad du kan gøre for at skabe balance og for at "dyrke" energien.
Længde ca. 33 minutter

Spirituelle Tanker for April 2022

Spirituelle Tanker er en episode om månedens energier. Få inspiration til energi, månefaser og ritualer. I april måned afholder jeg en række foredrag om Æteriske Olier og en sanse workshop.

Anabella Rerup har klinik i Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh. Her kan du booke sessioner til Kinesisk Medicin – 5 element Terapi, Clairvoyance, Krystal Healing & AromaTouch, som er en blid massage med Æteriske Olier. Du kan også booke en online Clairvoyance session. Som ny klient, kan du benytte muligheden for en introbehandling til en skarp pris.

PÅSKE TILBUD 40-50% rabat på valgfri session, book inden 19. april.
Du kan booke din tid her: https://Anabella.Onlinebooq.dk

Online medlemsklub: Den Spirituelle Salon, LIVE hver mandag og månedens tema med video, pdfer og lydfiler. Læs mere her: https://anabella.dk/vare/spirituel-medlemsklub/

Earth Healer TURBOhold starter d. 30. juni. Læs mere her: https://anabella.dk/earth-healing-uddannelse/

Aromaterapeut Uddannelse starter d. 6. august 22, læs mere her: https://anabella.dk/vare/bliv-aromaterapeut-uddannelse/

HOLD ØJE MED ÅRETS “SPIRITUELLE INSPIRATIONSDAGE”
Køb af billetter starter i maj.

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas? Og vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset? Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet. Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned. Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/
Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til: hej@anabella.dk

Tak fordi du lytter med.
Kærligst Anabella

Del min podcast episode: