Det Spirituelle Kompas
Det Sunde Valg. Anabella og My-Melle

#138 Det Sunde Valg Med Holistisk Tilgang Til Livet

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på kroppens sundhed. Anabella har inviteret My-Melle ind i studiet til en spændende samtale om kroppen, om sundhed, om tilgangen til helbredelse. Vi hører My-Melle fortæller sin sygdoms historie, om hvordan hun fik sin krop i stand igen efter en vaccine skade, der gjorde at hun ikke kunne anden end at sidde og savle. Hendes krop duede ikke mere. Men at studere og afprøve på egen krop, lærte hende at der var en vej ud. Det Sunde Valg er titlen på My-Melles bog, som er et stort værk med opskrifter, viden og lækker inspiration. I samtalen kommer vi omkring forskellige kropslige tilstande, sygdomme, kost og ikke mindst om hvorfor My-Melles klienter altid bliver raske igen.

Hør afsnit »
Spirituelle Tanker for September 2023

#137 Spirituelle Tanker for September 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for September 2023. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. Hør om høst traditionen Mabon. Få inspiration til månedens Alter med et lille ritual, samt bliv inspireret med 5 affirmationer til september måned. Hør om Universel Harmoni, månedens æteriske olieblanding, som jeg har skabt til dig. Den vil styrke dig og berolige dig, her i septembers Merkur retrograd og efterårs vibrationen.

Hør afsnit »
#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?

#136 Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)? med Anders Witzel

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på tantra. Anabella har inviteret Anders Witzel til en samtale om “Kan tantra redde dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?” Anders åbner op for en snak om at være i nuet, at sanse og mærke uden at have et endeligt mål eller formål, andet end at være til i nuet. Nu og nu og nu og nu. Mærk hvad der sker når du er mest tilstede. Og så taler han også om nogle af de fordomme vi almindelige dødelige har, om forskellene i tantra.

Hør afsnit »
Sådan skaber du et stærkt Mindset

#135 Sådan skaber du et stærkt Mindset

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan du skaber et Stærk Mindset og hvad du skal udvikle for at turde gå efter dine inderste mål og drømme.

De fleste ved godt hvad de vil eller hvad de drømmer om. Men få tør gå efter deres inderste mål og drømme. Årsagen kan være manglende tro på sig selv, et begrænset indre selvbillede, masser af begrænsende overbevisninger eller frygt.
Anabella har inviteret en af Danmarks bedste Mindset undervisere ind til en inspirerende samtale om, hvad du skal arbejde med for at styrke dit Mindset, så du tør gå efter dine inderste mål og drømme.

Hør afsnit »
Spirituelle Tanker for august 2023

#134 Spirituelle Tanker for August 2023 med Anabella

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for August 2023. Anabella tager dig godt rundt om alt hvad Venus Retrograd betyder, hvad du kan bruge energiportalen Lions Gate til og hvordan du ærer Lughnasadh. Du kan høre om det numerologiske, astrologiske, om 2 gange SUPER fuldmåne og nymåne, ritualer og ny inspiration til dit spirituelle alter. Samt om NYE spirituelle Cirkler, spirituelle workshops & de to spændende spirituelle Uddannelser.
I denne episode er der spot på Olieblandingen: Venus Visioner.

Hør afsnit »
Anabella og Anja Flow i dit liv

#133 Sådan kan du skabe mere Flow i dit liv med Anja Vintov

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan du kan få mere Flow i dit liv. Anabella har inviteret Anja Vintov ind til en samtale omkring flow og frygt. De to ting hænger nemlig sammen og Anja giver et rigtig godt og dybt indblik i, hvad der skal til, for at du kan få Flow i dit liv.

Hør afsnit »