Den Glemte Virkelighed
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#120 Den Glemte Virkelighed med Joanna Marie Nielsen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Glemte Virkelighed. Anabella har inviteret Joanna Marie Nielsen ind til en samtale om Spiritualitet. Joanna er forfatter til det spændende spirituelle værk Den Glemte Virkelighed, på 4 bind, hvoraf de første 3 er udkommet. Joanna er ekspert i at bruge forskning og teorier til at bakke hendes påstande og spirituelle indsigter op. Et kæmpe stort og inspirerende spirituelt værk, der er er nutidens svar på Den Glemte Virkelighed.
Længde ca. 1 time og 41 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Joanna Marie Nielsen, forfatter til Den Glemte Virkelighed, et værk på 4 bind, hvoraf de første 3 er udkommet.

INTRODUKTION:

Joanna Marie Nielsen er fra 1977 og uddannet cand.comm. Hun har gennem de sidste 15 år dedikeret sig til et dybt personligt arbejde med bl.a. drømme, visioner og andre spirituelle oplevelser.

Hun har netop i februar 2023 udgivet tredje bind af sit store åndsvidenskabelige firebindsværk “Den glemte virkelighed”, der især handler om vores indre virkelighed. Bøgerne dykker bl.a. dybt i drømmenes univers og tager livtag med stærke og uafrystelige oplevelser som visioner, mareridt og såkaldt “søvnlammelse”, hvor man kan opleve den åndelige virkelighed helt tæt på. Ifølge forfatteren er selv de uhyggelige oplevelser faktisk gaver i forklædning.

Bøgerne udforsker også ny forskning om spændende emner som telepati, healing og “oversanselig” opfattelse, og hvordan de kan hænge sammen med noget så jordnært – men mystisk – som kvantefysik. Og hun udfolder glemte og urgamle metoder og veje til at åbne sanserne og bevidstheden for det, der er større og højere end mennesket selv. 

Hvis man vil købe bøgerne, kan de bestilles hos alle landets boghandlere eller købes direkte af forfatteren på hendes hjemmeside www.denglemtevirkelighed.com.

Joanna tilbyder også drømmetolkning og samtaler i sit behandlerrum i Roskilde bymidte. Det særlige ved hendes tilgang til drømme er, at de både forstås og afkodes på et dybdepsykologisk og et spirituelt niveau. Drømmeren får redskaber til at lade drømmene være en guide på livsvejen og udfolde deres fulde potentiale.

Læs mere om samtalerne på www.joannamarie.dk
 
Den glemte virkelighed

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »