Det Spirituelle Kompas
spirituelle tanker

#107 Spirituelle Tanker for Februar 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Februar måneds energier. Spirituelle Tanker for Februar er en episoder der hjælepr dig til at mærke hvad der er på spil i energien, hvad astrologien og Numerologien fortæller. Lær et nyt spirituelt ritual og hør om månedens olieblanding.

Hør afsnit »
Anabella og Monnique

#105 Spiritualiteten i kreativiteten med Monnique Artiqa

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualiteten i kreativiteten. Anabella taler med Monnique Artiqa, der er kunstner og sanger. Vi taler om at finde ind til Spiritualiteten i kreativiteten. Hvordan bliver man inspireret, hvordan åbner man for den kreative kanalisering og hvordan skaber man et rum for at kunne udvikle sig med hverdags rutiner og spirituelle ritualer.

Hør afsnit »
Buddhisme i hverdagen

#104 Buddhisme i hverdagen med Christian Ahner

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Buddhisme i hverdagen. Anabella har inviteret Christian Ahner ind i studiet, for at give et indblik i Buddhismen, hvordan man som ganske almindeligt menneske, med en almindelig hverdag, kan praktisere Buddhisme i hverdagen. Skal man gøre noget specielt eller være noget særligt, for at få det hele til at gå op i hverdagen.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#102 Spirituelle Tanker for Januar 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Januar 2023. Anabella byder indenfor og fortæller om energien for januar, både numerologisk og astrologisk. Få tips til at lave dit eget spirituelle alter med de rigtige urter og olier.

Hør afsnit »