Det Spirituelle Kompas
Spirituel Yoga & Meditation

Meditation & Olier med Pia Quist

Det Spirituelle Kompas stiller i denne episode skarpt på meditation.
I denne episode har jeg besøg af Pia Quist, som har dyrket meditation de sidste 20 år. Pia fortæller os om dybden og brugen af meditation.

Hør afsnit »
Spirituel Yoga & Meditation

Spirituel Yoga med Pia Quist

Podcast om Yoga. I denne episode stiller Det Spirituelle Kompas skarpt på Yoga. Jeg taler med Pia Quist om hvad Yoga er, hvordan det virker for kroppen og hvordan vi kan bruge det til at komme tættere ind på vores indre. Pia giver gode råd til at bruge yoga til at rense og frigøre chakra med bevægelser og æteriske olier.

Hør afsnit »
Manifestation

Manifestation med Sol Storm

Podcast om Manifestation. Denne episode stiller skarpt på manifestation, sammen med Sol Storm, taler vi om Manifestation og om de hemmeligheder, muligheder og sandheder, der ligger i emnet, som meget ofte er de benspænd der gør at alle ikke bliver millionære, lige med det samme. Sol giver os “opskriften” på Manifestation og sammen skal vi via meditation ind i selve manifestations feltet.

Hør afsnit »
Dramatrekanten

Dramatrekanten med Annette Dich

Podcast med Annette Dich. Vi taler om Dramatrekanten og om de roller vi er i. Hvordan vi oplever at skifte roller flere gange dagligt og til sidst giver Annette os nogle gode råd til hvordan vi selv kan arbejde med de roller, så vi bliver bevidste om, at noget usundt er på spil.

Hør afsnit »
Æteriske olier Anabella Rerup

Æteriske Olier hvad er det?

Det Spirituelle kompas er en Podcast med Anabella Rerup. Podcasten handler om alle de livstemaer, udfordringer, udviklings potentialer og spirituelle indsigter, vi som mennesker kommer igennem vores livscyklusser og hverdage. Nogle udsendelser er Solo´er, nogle er med et bestemt lærings indhold mens andre er interview med skønne og inspirerende mennesker. Alt med det formål at lære dig om det spirituelle liv og formålet med at vi lever.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas

Introduktion af Anabella og hendes (livs)historie med det spirituelle

Det Spirituelle kompas er en Podcast med Anabella Rerup.
Podcasten handler om alle de livstemaer, udfordringer, udviklings potentialer og spirituelle indsigter, vi som mennesker kommer igennem vores livscyklusser og hverdage.
Nogle udsendelser er Solo´er, nogle er med et bestemt lærings indhold mens andre er interview med skønne og inspirerende mennesker. Alt med det formål at lære dig om det spirituelle liv og formålet med at vi lever.

Hør afsnit »