Det Spirituelle Kompas
Magien ved Numerologi

#131 Magien ved Numerologi med Petri Naviva Phoeniqa

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Numerologi. Anabella har besøg af Petri Naviva Phoeniqa, som er numerolog, terapeut, skyggevejleder, underviser, netværker, iværksætter, hobby-landmand og hjemmemor. Vi taler meget om numerologi, men også om livet som netværker, og en masse mere.

Hør afsnit »
Det Spirituelle Kompas Spirituelle Tanker for juli opslag

Spirituelle Tanker for Juli 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juli 2023. Anabella tager dig godt rundt om alt hvad Juli har at byde på. I denne måned er det tid til at skrue op for din passion og din indre ild. Få tips til fuldmåne og nymåne samt et juli spirituelt alter. Hør om energien Numerologisk og Astrologisk. Omfavn Krebsens sæson og kom i feriestemning.

Hør afsnit »
Anabella og Benedikte

#129 Fra at være millionærens datter, en kynisk kriminel til at leve et spirituelt liv, med Benedikte Krauel

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt Benedikte Krauels livsfortælling. I denne hjerteskærende og ærlige episode, åbner Benne op for sin barske historie, om hvordan hun gik fra et seksuelt misbrug som barn, bliver forført af en 16 år ældre kvinde, i en periode i sit liv hvor teenager hormonerne raser og identiteten formes. Midt i 20érne bliver hun endnu engang forladt og for ikke at være sårbar igen, blev Benne nu selv misbrugeren, både af partnere og som kriminel, der levede af menneskehandel. I dag er Benne en af de mennesker jeg beundrer allermest. Hun er omsorgsfuld, kærlig og enormt indsigtsfuld. Hør hendes fortælling om et barskt liv.
Denne episode er IKKE for sarte sjæle. Men den vil give dig et unikt indblik i, hvordan man kan forvandle sit liv, på et øjeblik.

Hør afsnit »
#128 Om dengang Signe som 40 årig pludselig blev Lesbisk med Signe Ruby

#128 Om dengang Signe som 40 årig pludselig blev Lesbisk, med Signe Ruby

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan det føles, når vi som sjæle finder hinanden og pludselig befinder os i en situation, som kalder på ekstraordinær kærlighed. Signe Ruby fortæller om hendes vej ind i en kærligheds transformation på den helt store klinge. Episoden handler om Signes historie, som hun også optrådte med som et stand-up show til årets Sommer Festival på hendes Transform your life akademy på Fyn. Signe åbner helhjertet op for hvad det vil sige, at sige JA til kærligheden, selvom det ikke “passede” ind i det liv hun var i gang med. Om dengang Signe som 40 årig pludselig blev Lesbisk, skal høres med massevis af humor og ærlighed.

Hør afsnit »
Stærk Spirituel Business

#127 Sådan skaber du en Stærk Spirituel Business med Maja Lykke

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan man skaber en Stærk Spirituel Business. Rigtig mange drømmer om at leve af deres ideer, evner og livsformål, men mange kæmper for at bryde igennem muren. At være selvstændig kan være en hård nød at knække, derfor har Anabella inviteret Maja Lykke ind til en inspirerende samtale om, hvad der skal til, for at lykkedes med at skabe et solidt fundament, så marketing bliver nemmere og sjovere.

Hør afsnit »
HHAHFM - Kærlighedsproletaren

#126 HHAHFM med Jonas / Kærlighedsproletaren

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på det kreative element i mennesker. Anabella har inviteret Jonas aka Kærlighedsproletaren til en samtale om at hvad der sker, når vi går fra hovedet ned i kroppen. Jonas tager os med på sin rejse, fra et knust hjerte til at blive Kærlighedsproletaren. Vi kommer rundt omkring og ender i en dyb samtale om det spirituelle menneske.

Hør afsnit »