Anabella og Doreen
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Kom af med din stress, en spirituel process
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på stress. Doreen Holmquist tager os kærligt ind under hendes faglige vinge og guider os til en forståelse af, hvordan vi kan komme af med vores stress i en spirituel process.
Længde ca. 1 time og 17 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Doreen Møller Holmquist er Natur og stressvejleder. Min baggrund er som pædagog, naturvejleder og selvværdsvejleder.
 
Jeg bor på landet mellem Ringsted og Sorø. Mit hjertebarn er den 1. Årige uddannelse, jeg har skabt, så du også kan blive Natur og stressvejleder.
Jeg er igang med hold 5 her i 2021. For første gang er uddannelsen 100% online.
 
Du kan finde mig på www.mind4nature.dk , hvor du kan få min gratis guide “Mindfulness i byens parker- sådan gør du,” når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.
 
Du kan du også følge min blog. Hvis du googler mind4nature og blomstermeditation, så kommer du til en lydfil med blomstermeditationen (som du kan høre på podcasten) i en udgave, hvor du kan lytte til den ude i naturen.
 
På facebook hedder min side “Mindfulness haven”. Da jeg bruger min egen have/grund som kursus sted, “Stille dage”, skovbadningsture og undervisning. Jeg elsker at fotografere, det hjalp mig igennem den værste corona nedlukning. Du kan se mine fotografier og følge min dagligdag på min Instagram, under “Mind4nature”.
 
Alt hvad jeg underviser i på uddannelsen er gennemprøvet af mig selv og deltagere på mine dagskurser og kursusforløb

Del min podcast episode: