Plante dieta Anabella og Eva Maria
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#118 Plante dieta fra Shipibo stammen i regnskoven med Eva Maria
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Plante Dieta. Anabella har inviteret Eva Maria til en dyb samtale om hvad naturen har til os, hvis vi stiller ind og lytter til den. Eva Maria har været mange ture helt ind i Regnskovens dybe og levet med Shipibo stammen, hvor hun har lært at arbejde med planterne og deres magiske kræfter. Vi taler om Ceremoniel Cacao og planter der viser vejen frem til ens store potentiale.
Længde ca. 1 time og 43 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Eva Maria der er ekspert indenfor Plante Dieta, som også handler om Cacao Ceremonier og at tale med planter, for at forstå deres budskaber og intention med os.

INTRODUKTION:
Eva Maria Weidmann-Hansen
Plantepræstinde, dyb feminin visdom, plantemedicin og medicinsange

Mit navn er Eva Maria og jeg hjælper folk med at transformere deres liv.
Jeg tilbyder transformationssessioner & forløb, kakao ceremonier, plantemedicin retræter og healende musik.

Som intuitiv plantehealer, medicinkvinde, naturterapeut, musiker, designingeniør, stemme coach, vildkvinde og drømmer holder jeg rum for kraftfulde og ægte transformationsrejser. Jeg guider folk i dybere kontakt med deres kerne, intuition og deres stemme. Jeg lærer mine klienter at lytte, forstå og navigere kærligt i deres indre landskab og deres vej i livet.

Jeg skaber et rum for dyb lytten indad, forbindelse og healing. Et rum hvor ro, fred, langsomlighed, intuition og nysgerrighed hersker. Jeg tror på medicinen i blidhed, og det at gå den langsomme, kærlige vej. Hvor vi ikke presser eller forcerer processerne. Men derimod læner os tilbage og bliver holdt. En transformationsrejse sammen med naturen, holdt af naturen og dybt embodiet og integreret i alle livets facetter.

Min superkraft er at lytte. Lytte til den hvisken som min indre intuition giver mig, lytte til planterne, til kroppen, til livmoderen, til energien. Jeg guider mine klienter ind i dybere relation og kommunikation med deres sjæl samt den mere-end-menneske-verden overalt omkring os. Med rødderne dybt plantet i moder jord støtter jeg mine klienter i at genforbinde sig til jorden under deres fødder og planterne kraft i den nordiske natur. Jeg arbejder med plantebevidsthed og bringer plantemedicin fra den Syd- og Mellemamerikanske jungle og Norden sammen.

Med en baggrund som designingeniør har jeg faciliteret kreative workshop og forandringsprocesser i over 15 år. I 2017 ændrede min livsrejse kurs hvorefter jeg flyttede til regnskoven i Peru. Her har jeg boet, arbejdet og studeret plantemedicin og Curanderismo (”shamanisme”) med min shipibo læremester, Don Rono Lopez, og arbejder nu primært med forbindelsen til den nordiske natur og planter. 

Musik og healende lyd er dyb rodfæstet i mit væsen – det er mit sprog og kanal. Siden barnsben har jeg sunget, trænet af min mor der er operasanger. Jeg synger med naturens ånd og bringer healende lyd til mine klienter fra naturens sang og landets ånd. Jeg støtter mine klienter i at lytte og synge med naturens- og deres indre sang. At åbne og ekspanderer deres stemme og medfødte forbindelse til ånd.

Hvordan kan du arbejde med mig?
Jeg tilbyder
• individuelle transformationssessioner & forløb
• Kakao og ceremonier
• Plantemedicin retræter og ceremonier
• Healende musik
• Dybe planteforbindelser gennem Plantedieta og online immersions
• Kakao facilitator træning & Dieta/Quest

Har du lyst til at følge med?
Tjek min hjemmeside ud på www.mightytree.dk

Følg mig på instagram på: @mightytree.dk eller min private instagram @naturkaldet

Følg min skønne partner og mit nyhedsbrev på http://eepurl.com/gTYfZP

Skriv en email til mig på eva@mightytree.dk

Lyt til mine sange på soundcloud (og snart Spotify) på: https://soundcloud.com/eva-schultz-hanse

Del min podcast episode: