Regressionsterapi
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Regressionsterapi
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Regressionsterapi. Jeg har besøg af Kristina, som er uddannelsesleder af egen regressionsterapi uddannelse i hendes virksomhed Prinsesse Slottet. Vi taler om tidligere liv, karma, at få ryddet op i sit inde og at omfavne det liv man lever.
Længde ca. 1 time og 16 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Kristina Fjeldgaard Thorsen, som er indehaver af Prinsesse Slottet, der er en Spirituel Klinik i Randers, hvor du blandt andet kan lære om Regressionsterapi. Kristina lærer os i denne podcast episode, hvordan Regressionsterapi virker og bruges. Da det ikke er hypnose, kan alle få glæde og gavn af Regressionsterapi. 

INTRODUKTION:
Kristina Fjeldgaard Thorsen kommer oprindelig fra Norge, men har boet i Danmark siden 1991. Hun har altid vidst hun var spirituel, men valgte først en mere traditionel karrierevej indenfor reklame og markedsføring. Efterhånden trak det spirituelle mere om mere, og i over 20 år har hun arbejdet som clairvoyant og med alternativ behandling. Hendes egen nysgerrighed omkring egne tidligere liv og oplevelser knyttet til regressionsterapi, medførte at hun har dygtiggjort sig indenfor regressionsterapi og i dag tilbyder både regressionsterapi som behandlingsform og uddannelse som regressionsterapeut. Kristina har Prinsesse Slottet i Randers, hvor hun tilbyder forskellige behandlinger for krop og sjæl, som f.eks. regression, clairvoyance, healing og akupunktur, samt kurser, workshop og uddannelser. Du kan læse mere om både Kristina, behandlinger og kurser på www.prinsesse-slottet.dk

Regressionsterapi

Kristina sidder her med raslen, som hun laver en “Rasle-lyd-terapi-sessions” meditation med os undervejs i episoden. Super lækker lyd. 

Regressionsterapi

Del min podcast episode: