Anabella og Mette, Matrix reimprinting
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#147 Matrix Reimprinting med Mette Barfoed
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Matrix reimprinting. Anabella har inviteret Mette Barfoed ind til en samtale om hvad Matrix reimprinting er, hvordan det bruges og til hvilke emner man kan bruge disse indsigter. Mette guider Anabella ind til sit indre barn i denne episode og giver os et kærligt blik ind i en sårbar oplevelse, som Anabella var udsat for som lille pige.
Længde ca. 1 time og 9 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Mette Barfoed, som er Skandinavisk facilitator af Matrix Reimprinting.  

INTRODUKTION:

Tak til Anabella for muligheden for at introducere traumeterapimetoden Matrix Reimprinting i let og levende energi i denne podcast <3

Vi kan bo i vores traumer, men vi kan også vælge at flytte dem ud af vores liv.

Lad os sige, at du oplevede en traumatisk begivenhed for 10, 20, 30, 40…. år siden, og du på det bevidste plan har sluttet fred med begivenheden. Det betyder desværre ikke fred i underbevidstheden. Her er den traumatiske begivenhed stadig aktiv, og den spiller 24/7, så du fortsat ubevidst gennemlever og reagerer på selv meget gamle traumer hver dag. Det forhindrer din grundenergi i at flyde frit. Blokerer dit mentale udsyn, din spiritualitet og kan på sigt manifestere sig uhensigtsmæssigt fysisk og psykisk.

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting finder vi blidt og hurtigt ind til vores traumerod, hvorfra vores livsformål er skabt. Her omprogrammerer vi selv dybe traumer, der blokerer og forhindrer os i at udleve det livsformål, vi er kommet med. Jo mere vi arbejder med traumerod, jo hurtigere vil nye veje og nye muligheder vise sig.

Når vi begynder at dykke ned i vores underbevidsthed, vil vi erfare, at op til 90% af vores traumemasse er opstået ved vores indgang til livet. Det vil sige, tiden vi tilbragte i mors mave under graviditeten – eller ved vores indgang til livet, vores fødsel. I den traumemasse vil vi ofte kunne finde vores livsformål, men også finde roden til vores personlighed: Hvorfor bliver vi pleasere, kontrolfreaks, ofre, fiksere, særlig sensitive, udvikler bogstavdiagnoser…..

Vil du finde din vej, dine muligheder, dit livsformål?

Mette Barfoed er Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting træner, og hun er ligeledes Danmarks mest erfarne Matrix Reimprinting terapeut.

Mette brænder for at skabe forandring – ikke mindst for børn og unge, og hun har 30 års erfaring privat som professionelt med børn og unge, der har udfordringer af forskellig karakter. På opfordring fra tusindvis af kursister og brancheforening udbyder hun i dag EFTMR-Traumeterapeutuddannelsen, en sundhedsfaglig grunduddannelse med forskellige fag og tilgange til traumeterapien. Ligeledes er skabt en børnetraumeterapeutuddannelse.

Mette er forfatter til bogen Traumeterapi i Børnehøjde, der ikke kun er til dig, der er vil vide mere om traumeterapien, men også et stærkt redskab til dig, der arbejder med børn og unge, er hjemmeskolende forælder eller blot er nysgerrig:

Tjek hjemmesiden – her kan du også finde den næste gratis informationsaften, der er fyldt med inspiration og gode tilbud til dig, der er klar til at træde ind i traumeterapien.

https://www.energipsykologidanmark.dk/kalender/

Hjemmeside med mere information om de mange fag, kurser og uddannelser med indgange til traumeterapien: www.energipsykologidanmark.dk – eller ring 24609837

Energipsykologi Danmark er samarbejdende med Danske Terapeuter. Vi har kursister og studerende fra hele landet, og vores kursusmoduler er i DK, men der er også mulighed for at komme til Mallorca.

Fordybelse i emnet: Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting er en energipsykologimetode opfundet af Karl Dawson. Den bruger principperne fra en anden metode, som hedder EFT (Emotional Freedom Techniques), hvor man stimulerer visse akupunkturpunkter ved let at trykke på dem, samtidig med at man udtaler bestemte, bekræftende sætninger.

Når du bruger Matrix Reimprinting, begynder du med at identificere et problem eller en udfordring i dit nuværende liv. Det kan være noget, du kæmper med, en frygt eller en ubehagelig situation, eller det kan være et tilbagevendende mønster, du har bemærket i dit liv.

Når problemet er identificeret, anvendes EFT-teknikkerne for at reducere den følelsesmæssige intensitet af problemet. Herefter undersøger du dine minder for at finde tilsvarende situationer tidligere i dit liv, samt de negative overbevisninger, der måtte være forbundet med disse minder.

Efter du har identificeret relaterede hændelser fra fortiden, visualiserer du dit yngre selv – eller dit ‘ECHO’ (Energy Consciousness Hologram) – i disse situationer. Du træder derefter ind i dette minde via din visualisering og interagerer med dit yngre selv. Du kan indføre nye ressourcer, ændre handlinger, foretage nye valg og så videre.

Målet er at skabe et nyt og mere positivt “minde”, som så bliver sendt tilbage til den matrix af energi, hvorfra det oprindeligt kom. På den måde ‘reimprintes’ det gamle, negative minde med det nye, positive. Dette hjælper med at skabe nye, positive overbevisninger og ændrer den måde, du reagerer på lignende situationer i fremtiden.

Matrix Reimprinting er en effektiv teknik til at transformere dybe, gamle sår og skabe ny, positiv forandring i dit liv. Den er grundlaget for personlig healing, empowerment, og for mange mennesker, en vej til større frihed og lykke.

Matrix Reimprinting er en spændende, nyskabende terapeutisk teknik, der kombinerer principper fra energipsykologi, kvantefysik og neurovidenskab for at skabe dyb transformation og helbredelse. Den tager trådene fra vores fortid, skaber nye knuder af forståelse og repræsenterer den på en helende og empowerende måde.

Med Matrix Reimprinting kan vi dykke ned i vores underbevidsthed, genbesøge tidligere hændelser, følelser og overbevisninger, og derefter omskrive og reimprinte dem. Ved at genforhandle disse minder, kan vi ændre vores fortolkning af dem, udfylde eventuelle huller med nye, positive oplevelser og opfriske vores minder med omskrevne, empatiske og healende fortællinger.

Matrixen er en metafor for det holografiske energifelt – også kendt som morfogenetiske felter – som forbinder os alle, og hvorigennem vi kan tilgå information om vores liv. Det er en skattekiste af overbevisninger, følelser, hændelser og læring, som er indkodet i vores energisystem. Med Matrix Reimprinting kan vi bevæge os ind i denne matrix og sætte os i styring af vores historie.

På en dybere, mere spirituel niveau, er Matrix Reimprinting en dør ind til vores innerste univers, hvor vi kan møde vores yngre selv, hjælpe dem med at heale og endelig give slip på den smerte og frygt, der holder os tilbage. Dette kan føre til dybe åndelige indsigter og en fornyet følelse af forbindelse med vores sandeste, mest autentiske selv.

Fra et fysisk synspunkt kan Matrix Reimprinting hjælpe med at lindre stress, reducere traumer, forbedre søvnen og generelt forbedre vores fysiske sundhed og velvære. Det hjælper os med at genfinde vores naturlige balance og opdage vores indre styrke.

Sammenfattende er Matrix Reimprinting en spændende, virkeligt transformerende praksis, der bringer os dybere ind i vores fortidsminder, hjælper os til at omskrive vores narrativer og genoptrykke dem med positivitet og heling. Det er en rejse ind i vores eget indre rum, hvor vi kan opdage og frigive gammel smerte, give slip på det, der ikke længere tjener os, og omfavne en strålende ny fortælling om at være vores sandeste, mest autentiske jeg i verden. Matrix Reimprinting er en nøgle til selvheling, selvkærlighed, og ultimativt, selvrealisering.

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »