Æteriske olier
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Æteriske Olier med Forfatter Heidie Kosiara
Længde ca. 1 time og 20 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Heidie Kosiara, som har skrevet bogen: Duft dig glad, der er en dansk bog om æteriske olier. Det er en super skøn og vigtig bog, fyldt med viden om virkninger, brug og egenskaber. Jeg elsker simpelthen den bog. 

INTRODUKTION:

Jeg er intuitiv kinesiolog, Body Whisper og forfatter.
Jeg har en medfødt evne til at mærke og sanse det som din krop gerne vil fortælle dig.

Mit speciale at hjælpe og guide sensitive mennesker, som har det svært.
Jeg hjælper sensitive til at de leve et liv i indre ro og med livsglæde gennem sessioner, forløb og kærlig vejledning med doTERRAs æteriske olier.
Jeg arbejder med energi, ord og sanserne. Gennem sessions og æteriske olier guider dig til at opløse de energimæssige blokeringer som ligger i din krop og dit sind – og som hindre dig i at udleve dit naturlige flow.

Hjemmeside: www.heidiekosiara.dk

Hvor Duft dig glad kan købes og det er muligt at skrive sig op til E-bogen
“Den ultimative guide om æteriske olier”

Del min podcast episode: