Afhængighed og indre fitness
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Afhængighed og Indre Fitness
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Afhængighed og Indre Fitness. Anabella taler med Søs Oppermann om hvad Afhængighed og Indre Fitness er og om processen som helhed. Søs deler ud af sine egne erfaringer og vi kommer omkring hendes bog Indre Fitness, som udkom for nogle år siden.
Længde ca. 1 time og 22 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  

INTRODUKTION:

Søs Magda Oppermann
Healer og underviser i Indre Fitness.

Min livsmission er at leve fra et åbent, ærligt og kærligt hjerte.
Jeg har været aktiv healer i mere end 15 år og er uddannet terapeutisk healer hos Sisselmaya Øster. Og som jeg plejer at sige, arbejder jeg ikke som healer, jeg ER healer!

Udover healing er jeg uddannet indenfor meditation og kanalisering, og i 2020 blev jeg færdiguddannet i sjælsarbejde og energioverførelser.

Udover mit arbejde som healer har jeg også skrevet bøgerne:

NY KÆRLIGHED og INDRE FITNESS

Begge bøger handler om healing, spiritualitet og indre energiarbejde. Sidstnævnte blev udgivet på FADL´s forlag og kåret til månedens bog i magasinet ”Psykologi”.

Derudover arbejder jeg med afhængigheder, efter jeg selv har været i behandling for alkoholisme. Jeg måtte nemlig sande, at afhængigheder har mange ansigter og mange niveauer, og med den erkendelse, kunne jeg endelig sætte mig selv FRI…

Min mission
Jeg har selv gået vejen og gået fra et lukket hjerte til et åbent hjerte. På vejen jeg har gået har jeg suget, erfaring, viden og visdom til mig. En erfaring som jeg hjertens gerne deler med dig.
I dag lever jeg sjælen fra et åbent hjerte og jeg er lykkelig, ydmyg og dyb taknemmelig over ikke blot at være tilstede her, men også over at være tilstede i verden med mit lys og med min kærlighed. Som jeg er taknemmelig over, at være med til at skabe fred i andre mennesker ved at være hjælper i overgangen fra HOVED til HJERTE.

Du tilbydes
Kurser i Indre Fitness
Genskab kontakten til dit hjerte, sjæl og ånd!

Du er kommet hertil med hjerte, sjæl og ånd. Du vokser op og der sker det, at for at kunne være i denne verden, bevæger du dig langsomt væk fra din sande natur, og den du er født til at være.

Lige så stille bliver dit lys og kærligheden til dig selv slukket. Dit hjerte lukkes, og du mister kontakten til dig selv og din sjæl!

Hvad betyder det, og hvilken betydninger har det for dig?

Det betyder, at dit hoved og dit ego langsomt tager over, og du begynder at leve dit liv herfra hvor; sygdomme, frygt, bekymringer, depression, angst, vrede, stress og afhængigheder stortrives, og lever under optimale vilkår!

Det er din tid nu. Tid til at genskabe kontakten til dit hjerte, sjæl og ånd. Tid til at finde hjem til dig og blive et bedre menneske og et helt menneske. 

Det kan du og jeg gøre noget ved!

Læs mere om mine kurser på min hjemmeside www.sosmagaoppermann.dk eller giv mig gerne et ring på: 50406597 og du kan høre meget mere.

Meditationsaftener

Guidet hold-meditation med healing og energioverførsel.
Tidspunkt: Onsdage kl 19.00 – 20.00 i Bagsværd
Under den guidede meditation modtager du lys og healing, som fylder dig op på ny og med til at afhjælpe tung energi, uro, stress samt fysiske smerter og ubalancer. Du kommer i indre ro, får løst op for spændinger, og langsomt slipper du de mange tanker.

Og du skal ingenting, andet end at slappe af, tage imod meditationen og energioverførslen og hvile ind i intetheden, som er et godt sted at være, for krop, sind og sjæl!

Efter meditationen og fordybelsen vil du have følelsen af at være total afslappet, lettet og i overskud og kan nu gå ud i verden med fornyet energi hvor en indre ro og velvære tager plads i dig.

Deltagelse kræver ingen forudgående kendskab til meditation.

Læs mere om meditationsaftener på min hjemmeside www.sosmagaoppermann.dk eller giv mig gerne et ring på: 50406597 og du kan høre meget mere.

Samtaleterapi

Individuelle samtaler med healing. I samtalen stiller jeg skarpt på din hjertefrekvens for at heale og åbne dit hjerte.
Udover samtalen modtager du en let guidet healende meditation, hvor der kan komme kanaliserede budskaber til dig. Alt sammen en del af min terapeutiske værktøjskasse, som er med til, at du skaber kontakt til dig selv, din sjæl og dit hjerte.

Vælger du et forløb med fem samtaler, som jeg anbefaler, får du lette små guidede øvelser med, som du træner hjemme, for at skabe og vedlige din indre fred og ro, til vi ses næste gang.
Ligeledes modtager du min guidede meditation “Fra Hoved til Hjerte” på lydfil.

Læs mere om individuelle samtaler på min hjemmeside www.sosmagaoppermann.dk

eller giv mig gerne et ring på: 50406597 og du kan høre meget mere.

Mange kærlige hilsener

Søs Magda Oppermann
Healer og underviser i Indre Fitness

www.sosmagdaoppermann.dk

Mail: smo@sosmagdaoppermann.dk
Telefon: 50406597

Følg mig her:

FB Healer Søs
Insta Søs Magda Oppermann

Del min podcast episode: