Det Spirituelle Kompas
Anabella og Signe Westi

#49 Den Bevidste Forælder

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den bevidste forælder. Anabella har besøg af forfatter Signe Westi Løvtand, der på fineste vis, forklarer om nærvær, familier og så kommer hun med et fantastisk bud på hvordan man får det hele til at gå op.

Hør afsnit »
Anabella og Paloma

#48 Trance og Energiarbejde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Trance og Energiarbejde. Anabella har besøg af Paloma der til dagligt arbejder som Medie og som er leder af sin egen Trance cirkel. Paloma deler ud af sin viden og erfaring med ånder, mærkelige fænomener og platforms arbejde.

Hør afsnit »
Naeem og Anabella

#45 Helbred dig selv og dit mindset

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Healing og på hvordan man kan bruge healingen i sit liv. Helbred dig selv og dit mindset, så kommer du længere i livet. Det siger mange spirituelle læremestre. Naeem Sundoo gæster podcasten og fortæller om de mange hundrede han har healet i sin klinik. Naeem giver os et unikt indblik i hvordan healing fungerer og hvordan den kan transformere alt via et nyt mindset.

Hør afsnit »
Anabella og Alaric

#44 Drager, Krystaller & Energi

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Drager, Krystaller & Energi. Denne episode er på *Danglish* et mix af dansk og Engelsk. Mest Engelsk. Anabella har besøg af Alaric Moondragon, som er opvokset i engelsk talende lande. Alaric fortæller om dragers energi og om krystallers energi. Vi går i dybden med de fire elementers kraft.

Hør afsnit »