Astrologiske forudsigelser for 2024
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#156 Astrologiske forudsigelser for 2024 med Tina Reinhardt Hansen
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Astrologiske forudsigelser for 2024, hvor Anabella har inviteret dygtige astrolog Tina ind i studiet til en analyse af 2024, de store begivenheder og vigtige punkter. Sammen vender de også 2023, nu hvor det er muligt at se tilbage og sammenligne med de punkter der blev talt om sidste år. I en tid, der synes præget af usikkerhed og overgang, vil Anabella og Tina tilbyde deres indsigt og visdom for at hjælpe dig med at navigere i 2024's astrologiske strømme. Med en dybdegående forståelse af planeternes bevægelser og deres indflydelse på vores personlige og kollektive oplevelser vil Tina, som den erfarne astrolog hun er, afkode stjernernes sprog for at fremlægge et klart billede af, hvad fremtiden måtte bringe. Uanset om du er interesseret i personlig udvikling, relationelle dynamikker, karriereudsigt eller spirituel vækst, vil "Astrologiske forudsigelser for 2024" byde på perspektiver, der kan belyse dit livs vej. Anabella og Tina vil bringe deres unikke tilgang og analytiske skarphed til at fortolke de betydningsfulde asteroide retuner, eklipser og retrograder, som vi vil opleve.
Længde ca. 1 time og 34 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Astrolog & forfatter Tina Reinhardt Hansen

INTRODUKTION:

”Astro Tina” – astrolog og forfatter Tina Reinhardt Hansen – har beskæftiget sig indgående med den personlige, psykologiske astrologi i årtier og i de seneste 13-14 år også den kollektive, ”mundane” astrologi – alt sammen med en velfunderet spirituel overbygning og et vågent øje for, at der foregår MEGET mere i denne verden, end hvad der lige umiddelbart synes på overfladen. Du kan følge hende og hendes updates om astrologi og energier og de afgørende tider, vi lever i på Facebook:

Og den engelsksprogede blog:

Tina har også skrevet den psykologiske astrologi bog ”Pluto – Måneforbindelsen”, der udkom i 2013, som du kan læse mere om her:

Hen over årsskiftet har Tina traditionens tro 10 % Nytårsrabat på hendes skriftlige Årshoroskoper, der sætter både det kommende års kollektive aspekter, såvel som de helt individuelle progressioner og aktuelle temaer i dit horoskop, i et helt personligt perspektiv. Tilbuddet gælder frem til og med d. 19. januar 2024 og kan bestilles via Tinas hjemmeside:

Tina tilbyder derudover også klassiske Fødsels- & Årshoroskoper, samt adskillige andre selvudviklede astrologiske analyser, der dykker ned i specifikke emner, som kærlighed, karriere, åndelig udvikling og opvågning. Dem kan du kan tjekke ud på her :

Hvad er Astrologi? Lad os dykke dybere ned.

Astrologi er en gammel og kompleks metode til at søge indsigt og forståelse gennem himmellegemernes positioner og bevægelser. Det er en kunstart og en esoterisk videnskab, der bygger på overbevisningen om, at det makrokosmiske (universets arrangement af planeter og stjerner) afspejler det mikrokosmiske (det enkelte menneskes erfaringer og eksistens). Astrologerne studerer de astrologiske diagrammer – ofte kaldet horoskoper – for at fortolke de himmelske mønstre i en søgen efter mening i livets cyklusser og hændelser.

I sin kerne ser astrologi på sammenhængen mellem de astronomiske cyklusser og vores personlige og kollektive historier. Hvert stjernetegn repræsenterer visse karaktertræk og tendenser, hver planet er knyttet til specifikke aspekter af vores bevidsthed og hver hus i det astrologiske diagram korresponderer til forskellige livsområder. Når astrologer analyserer, hvordan planeterne interagerer med tegnene og husene, søger de at give indsigt i individets potentiale, udfordringer, styrker og transformationer.

2024 er et år, der astrologisk set rummer potentiale for markante transformationer på både et personligt og et samfundsmæssigt plan. Det virtuelle skift, hvor Pluto bevæger sig ind i Vandbærerens tegn, markerer starten på en æra, der bærer præg af radikal omstrukturering i den måde, vi opfatter fællesskab, teknologi og individuel frihed på. Vandbærerens energi bringer innovation, oprør og brud med det traditionelle. Det kan afspejles i nye sociale bevægelser, uventede teknologiske gennembrud og en kollektiv opvågnen til større humanitær bevidsthed.

Samtidig er de personlige transformationer, der er på spil i 2024, ikke mindre betydningsfulde. De øjeblikke, hvor vores liv synes at vende på en tallerken, kan være forudset eller forstærket af vigtige astrologiske påvirkninger. Et forudgående Neptuneansk samspil vil fortsat arbejde på at udviske barriererne mellem det, vi opfatter som virkelighed og de subtile verdener. Dette vil kunne åbne vores hjerter og sind for dyb empati og spirituel forbindelse.

Samtidig vil mødet mellem Jupiter og Uranus, to planeter kendt for deres association med vækst og uforudsigelighed, sandsynligvis bringe en atmosfære af fremskridt og bevægelse hen imod en nyskabende fremtidig kurs. Disse store planetariske begivenheder signalerer en tid, hvor overgangsbudgetter kan blive betalt, og hvor den gamle verden giver plads til en ny virkelighed, der gradvist tager form.

På et dybere og mere metafysisk niveau, ses 2024 derfor som et indgangspunkt til en ny tidsalders tærskel, en gateway til forvandling, med Plutos indtræden i Vandbæreren som et særskilt stærkt tegn på, at vi står over for en periode med radikal fornyelse. Med udforskning af denne astrologiske art kan vi bevidst deltage i denne evolution og anvende disse kraftfulde energier til at navigere i vores egne livsrejser med større indsigt, beslutsomhed og klarhed.

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »