Breathwork Anabella og Saszeline
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#146 Breathwork med Saszeline Emanuelle Dreyer
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Breathwork og dens magiske virkning som terapeutisk redskab. Anabella har inviteret Saszeline Dreyer ind til en samtale om at lave bevidsthedsudvidende arbejde på mange planer. Saszeline deler ud af sin erfaring, og giver os indsigter i hvad Breathwork kan i os.
Længde ca. 1 time og 28 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Saszeline Emanuelle Dreyer, der guider os ind i Breathwork, ind i et vildt liv, ind i roen og spiritualiteten. 

INTRODUKTION:

En rejse gennem to årtier som bl.a sangerinde, sangskriver, model, tv-vært, og brand-ambassadør fra en ung alder formede ikke kun min karriere, men også min livsfilosofi. Møder med forskellige kulturer og mennesker antændte en gnist i mig, der drev mig på jagt efter livets sande betydning og kernen i vores menneskelige eksistens. Denne rejse førte mig for til psykoterapiens verden, hvor min egen livshistorie blev genstand for introspektion og personlig heling. Det tog en dybt personlig drejning, der førte mig til Costa Rica, hvor jeg dykkede ned i plantemedicinens verden og fik en klar vision og en ny retning: at arbejde med plantemedicin og terapi.

I dag står jeg på tærsklen til afslutningen af min fjerde år som psykoterapeut med en mission om at udruste individer med redskaber til at blive deres egne healere. Jeg stræber efter at fremme holistisk velvære og selvopdagelse gennem Breathwork og selvforbindelse. 

Jeg arbejder som microdosing-terapeut og arbejder med klienter, der ønsker at bruge microdosering af psilocybin, intentionelt til at arbejde igennem gamle mønstre, overbevisninger og programmeringer.

Jeg laver månedlige events i Charlottenlund og Indre By København, hvor vi dykker ind i en Connecting Circle med Breathwork og Meditation. Derudover faciliterer jeg saunagus på Kalvebod KBH.
Læs mere her:  

www.theassana.com

Sammen med min mand har jeg stiftet www.thedose.com, hvor vi formidler medicinske svampe fra en lille virksomhed i Holland. Udover min uddannelse som Breathwork Instruktør, Meditation & SpaceHolder har jeg en dyb fascination for menneskets psykologi og fortsætter med at fordybe mig gennem forskellige onlinekurser, herunder Psykedelisk Assisteret Terapi.

Breathwork Facilitator: 
Det stærkeste anker for at bringe bevidsthed ind i øjeblikket er dit åndedræt. Derfor er åndedrætsøvelser og åndedrætsterapi – også kaldet breathwork – et effektivt redskab til at kunne arbejde med angst, stress og en måde at flytte energien i kroppen og slippe gamle traumer i et overbelastet nervesystem.

Læs mere om breathwork og om mulighederne for at samarbejde med – eller få facilitering af Saszeline.

Kontakt: info@theassana.com

Fordybelse i emnet Breathwork

Breathwork er en fascinerende og kraftfuld praksis, der anvender bevidst og kontrolleret vejrtrækning for at opnå forskellige psykologiske, fysiske og spirituelle mål. Ved sin kerne er det en rejse ind i selvopdagelse og transformation, som kan forløse dybe følelser og fremme helbredelse på mange niveauer.

Breathwork tager os videre end det bevidste sind og dybt ind i vores underbevidsthed. Her, skjult under overfladen af den daglige bevidsthed, gemmer der sig skatte af uudnyttede ressourcer, ubearbejdede traumer og glemt visdom. Med hver dybe indånding rejser vi ned i dette mystiske landskab, og med hver langsomme udånding bringer vi til overfladen det, der længe har ligget skjult.

Det er ikke kun en terapeutisk øvelse, men også en spirituel. Under en breathwork session kan deltagerne opleve en dyb følelse af forbindelse og enhed med universet, hvilket kan føre til dybe indsigter og åndelig opvågnen. Mange har berettet om en følelse af universel kærlighed, omfavnet af en følelse af ubegrænset frihed, og en dyb erkendelse af den sande essens af deres væsen.

På det fysiske niveau kan breathwork hjælpe med at lette stress, angst, søvnløshed, regulere blodtryk og forbedre den generelle sundhedstilstand. Det lærer os betydningen af hvert åndedrag, og hvordan rette vejrtrækning kan fremme vækst og genopretning. Det er en hyldest til livet i hver indånding, og en anerkendelse af frigivelse på hver udånding.

Breathwork er en rejse, en eventyr ind i sindets dybder og sjælens uendelige landskaber. Det er en oplevelse, der har potentialet til at transformere din tilværelse, en praksis der kan forstærke din forståelse af dig selv og styrke din forbindelse til verden omkring dig. Det er en dør, der åbner til en verden af indre ro, jordnære åbenbaringer og overraskende opvågninger. Nøglen til denne dør er så simpel som den er dyb – den er dit åndedrag.

Del min podcast episode:

Spirituel Livsstil og Styling Anabella og Tini

#150 Spirituel Livsstil og Styling med Tini Owild

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituel Livsstil og Styling. Anabella har inviteret Tini Owild til en samtale om, hvordan det ydre og det indre hænger sammen og om hvor meget det betyder for vores spirituelle og personlige udvikling og vores personlige rejse, at vi kan se os selv som værende i flow. Så når stilen passer skabes der rum i og omkring os, til at være os selv. Tini fortæller også om vigtigheden i og om bæredygtighed og overforbrug.

Læs mere »
Mama Cacao & Ceremonier Anabella og Camille

#149 Mama Cacao & Ceremonier med Camille Namaste

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Mama Cacao & Ceremonier. Anabella har inviteret Camille Namaste til en samtale om hvad Cacao er, hvad den kan åbne op for og hvordan man kan bruge den i en proces, om den er personlig eller spirituel. Camille åbner op for sin egen rejse med Mama Cacao & Ceremonier, som hun både faciliterer og uddanner andre i.

Læs mere »
Anabella og Marianne den spirituelle læge

#148 Den Spirituelle Læge med Marianne Kirkskov

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Spirituelle Læge. Anabella har inviteret Marianne Kirkskov ind til en samtale om, hvordan man som læge, healer, kinesiolog, engle kanal forener alle disse indsigter og håndterer patienter, på en spirituel og energimæssig måde.

Læs mere »
Quantum Healing

Quantum Healing

Quantum Healing er en holistisk helbredelsesmetode, der kombinerer principper fra kvantefysik og healing for at fremme kroppens evne til at helbrede sig selv. Konceptet bag Quantum Healing blev populariseret af forfatteren og lægen Deepak Chopra i hans bog “Quantum Healing”, der udkom i 1989. Ifølge Chopra forbindes krop og sind på et kvantemekanisk niveau, hvilket betyder at tanker og bevidsthed kan påvirke kroppens fysiske tilstand.

Læs mere »
Anabella og Mette, Matrix reimprinting

#147 Matrix Reimprinting med Mette Barfoed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Matrix reimprinting. Anabella har inviteret Mette Barfoed ind til en samtale om hvad Matrix reimprinting er, hvordan det bruges og til hvilke emner man kan bruge disse indsigter. Mette guider Anabella ind til sit indre barn i denne episode og giver os et kærligt blik ind i en sårbar oplevelse, som Anabella var udsat for som lille pige.

Læs mere »
Bevidst Livsstil

Bevidst Livsstil

At leve en bevidst livsstil er en konstant rejse, en vandring ind i det endnu uudforskede rum af vores indre verden. Det er en praksis, der involverer mere end blot daglig meditation eller yoga. Det berører hver eneste handling, tanke og følelse i vores liv. Fra de fødevarer, vi vælger at spise, til den måde, vi behandler andre på; fra de ting, vi vælger at forbruge, til de holdninger, vi tager til vores egne indre oplevelser.

Bevidsthed er ikke noget, vi opnår eller ejer. Det er en tilstand, vi dyrker gennem bevidst tilstedeværelse. Det betyder at anerkende, at vi er mere end vores tanker, mere end vores følelser, mere end de roller, vi spiller i det sociale drama. Vi er spirituelle væsener, der har menneskelige oplevelser, fordybet i en evig dans af energi og bevidsthed.

Læs mere »