Breathwork Anabella og Saszeline
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#146 Breathwork med Saszeline Emanuelle Dreyer
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Breathwork og dens magiske virkning som terapeutisk redskab. Anabella har inviteret Saszeline Dreyer ind til en samtale om at lave bevidsthedsudvidende arbejde på mange planer. Saszeline deler ud af sin erfaring, og giver os indsigter i hvad Breathwork kan i os.
Længde ca. 1 time og 28 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Saszeline Emanuelle Dreyer, der guider os ind i Breathwork, ind i et vildt liv, ind i roen og spiritualiteten. 

INTRODUKTION:

En rejse gennem to årtier som bl.a sangerinde, sangskriver, model, tv-vært, og brand-ambassadør fra en ung alder formede ikke kun min karriere, men også min livsfilosofi. Møder med forskellige kulturer og mennesker antændte en gnist i mig, der drev mig på jagt efter livets sande betydning og kernen i vores menneskelige eksistens. Denne rejse førte mig for til psykoterapiens verden, hvor min egen livshistorie blev genstand for introspektion og personlig heling. Det tog en dybt personlig drejning, der førte mig til Costa Rica, hvor jeg dykkede ned i plantemedicinens verden og fik en klar vision og en ny retning: at arbejde med plantemedicin og terapi.

I dag står jeg på tærsklen til afslutningen af min fjerde år som psykoterapeut med en mission om at udruste individer med redskaber til at blive deres egne healere. Jeg stræber efter at fremme holistisk velvære og selvopdagelse gennem Breathwork og selvforbindelse. 

Jeg arbejder som microdosing-terapeut og arbejder med klienter, der ønsker at bruge microdosering af psilocybin, intentionelt til at arbejde igennem gamle mønstre, overbevisninger og programmeringer.

Jeg laver månedlige events i Charlottenlund og Indre By København, hvor vi dykker ind i en Connecting Circle med Breathwork og Meditation. Derudover faciliterer jeg saunagus på Kalvebod KBH.
Læs mere her:  

www.theassana.com

Sammen med min mand har jeg stiftet www.thedose.com, hvor vi formidler medicinske svampe fra en lille virksomhed i Holland. Udover min uddannelse som Breathwork Instruktør, Meditation & SpaceHolder har jeg en dyb fascination for menneskets psykologi og fortsætter med at fordybe mig gennem forskellige onlinekurser, herunder Psykedelisk Assisteret Terapi.

Breathwork Facilitator: 
Det stærkeste anker for at bringe bevidsthed ind i øjeblikket er dit åndedræt. Derfor er åndedrætsøvelser og åndedrætsterapi – også kaldet breathwork – et effektivt redskab til at kunne arbejde med angst, stress og en måde at flytte energien i kroppen og slippe gamle traumer i et overbelastet nervesystem.

Læs mere om breathwork og om mulighederne for at samarbejde med – eller få facilitering af Saszeline.

Kontakt: info@theassana.com

Fordybelse i emnet Breathwork

Breathwork er en fascinerende og kraftfuld praksis, der anvender bevidst og kontrolleret vejrtrækning for at opnå forskellige psykologiske, fysiske og spirituelle mål. Ved sin kerne er det en rejse ind i selvopdagelse og transformation, som kan forløse dybe følelser og fremme helbredelse på mange niveauer.

Breathwork tager os videre end det bevidste sind og dybt ind i vores underbevidsthed. Her, skjult under overfladen af den daglige bevidsthed, gemmer der sig skatte af uudnyttede ressourcer, ubearbejdede traumer og glemt visdom. Med hver dybe indånding rejser vi ned i dette mystiske landskab, og med hver langsomme udånding bringer vi til overfladen det, der længe har ligget skjult.

Det er ikke kun en terapeutisk øvelse, men også en spirituel. Under en breathwork session kan deltagerne opleve en dyb følelse af forbindelse og enhed med universet, hvilket kan føre til dybe indsigter og åndelig opvågnen. Mange har berettet om en følelse af universel kærlighed, omfavnet af en følelse af ubegrænset frihed, og en dyb erkendelse af den sande essens af deres væsen.

På det fysiske niveau kan breathwork hjælpe med at lette stress, angst, søvnløshed, regulere blodtryk og forbedre den generelle sundhedstilstand. Det lærer os betydningen af hvert åndedrag, og hvordan rette vejrtrækning kan fremme vækst og genopretning. Det er en hyldest til livet i hver indånding, og en anerkendelse af frigivelse på hver udånding.

Breathwork er en rejse, en eventyr ind i sindets dybder og sjælens uendelige landskaber. Det er en oplevelse, der har potentialet til at transformere din tilværelse, en praksis der kan forstærke din forståelse af dig selv og styrke din forbindelse til verden omkring dig. Det er en dør, der åbner til en verden af indre ro, jordnære åbenbaringer og overraskende opvågninger. Nøglen til denne dør er så simpel som den er dyb – den er dit åndedrag.

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »