Det Spirituelle Kompas Spirituelle Tanker for Juli 2024 opslag
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#175 Spirituelle Tanker for Juli 2024
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juli 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Inspirationens Flamme, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juli og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn, månedens krystal samt de 5 spirituelle affirmationer.
Længde ca. 56 minutter.

Spirituelle tanker for Juli 2024

I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer.

I denne episode kan du høre om:
– Hvad måneden byder på Numerologisk
– Hvad måneden byder på Astrologisk
– Juli Alter inspiration
– Spirituelt Juli Ritual
– 5 smukke affirmationer
– Månedens krystal: Karneol
– Inspirationens Flamme Olieblanding

Her på min hjemmeside kan du finde min spirituelle blog, som pt. har over 4.500 læsere hver måned, så måske er her også noget du kan hygge dig med. 
Husk at du helt gratis kan være med på mit nyhedsbrev, hvor jeg også inspirerer til en spirituel hverdag. Her kan du også følge med, når jeg søsætter nye produkter, workshops mv. 

Inspirationens Flamme, Æterisk Olieblanding for juli 2024
Denne æteriske olieblanding er skabt til at harmonisere med energierne i juli 2024, som er præget af både stærke astrologiske påvirkninger og numerologiske energier. Blandingen hjælper med at åbne op, balancere og styrke din indre energi, så du bedst muligt kan navigere gennem månedens temaer og vibrationer.

Denne unikke blanding arbejder på flere niveauer i din energi. Frankincense og Cedarwood åbner op for spirituel bevidsthed og skaber jordforbindelse. Lavender og Geranium bringer indre fred og følelsesmæssig balance, mens Wild Orange og Lemon renser og fornyer energi og skærper tankevirksomhed. Med denne olieblanding vil du kunne navigere juli måneds komplekse og berigende energier med større balance, indsigt og kreativitet.

Krystallens virkning: For at forstærke og supplere energierne i olieblandingen for juli måned, er krystallen Karneol et fremragende valg. Karneol er kendt for sin evne til at øge energi, mod og kreativitet, hvilket resonerer godt med juli måneds energi af selvudfoldelse og spirituel vækst, særligt i forbindelse med Krebsens følsomhed og Løvens udadvendte kraft.

Månedens Krystal:
I astrologi og krystallernes verden er hver måned forbundet med bestemte energier og temaer, og visse krystaller kan hjælpe med at forstærke eller balancere disse energier. For juli 2024, som er præget af energien fra Krebsen og Løven, er der én krystal, der skiller sig ud som særligt egnet: Karneol.
Karneol er en energifyldt, orange-rød krystal, der ofte forbindes med mod, kreativitet og vitalitet.

Find min Spirituelle Blog lige her: https://anabella.dk/spirituel-blog/
Månedens Olieblanding:  Inspirationens Flamme til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/Inspirationens-Flamme/
Vil du med på mit super spirituelle nyhedsbrev? Klik her: http://eepurl.com/gG7jCT
Eller være med i min Facebook gruppe? Klik her: Anabellas Healing, Engle & Olie inspiration

Find Månekalender & Månefaser 2024 her <–

Månekalender & Månefaser 2024
6. Juli – Nymåne i Krebsen
14. Juli – Første Kvartal
21. Juli – Fuldmåne i Stenbukken
28. Juli – Tredje kvartal

Her er 5 spirituelle Affirmationer & Mantras for Juli 2024:

 1. 1. Jeg er fyldt med mod og kreativ energi, og jeg udfolder mine talenter med selvtillid og glæde.
  2. Jeg bringer balance og harmoni ind i mit liv, og jeg er forbundet med både min indre verden og de universelle energier omkring mig.
  3. Jeg tillader mig selv at dykke dybt ind i åndelig refleksion og vækst, og jeg finder klarhed i min meditation og spirituelle praksis.
  4. Jeg omfavner forandring og nye begyndelser med åbent hjerte og sind, og jeg stoler på, at universet støtter mig i hver eneste skridt, jeg tager.
  5. Jeg er beskyttet og styrket af karneolens kraft, og jeg manifesterer mine intentioner med lethed og nåde.

Gentag disse affirmationer dagligt for at resonere med juni måneds kraftfulde energi og skabe en positiv, åndelig vibration i dit liv.

Månedens Bøn:
Kære Universelle Energi og Livets Lys,
Jeg åbner mig for din kærlige og guidende kraft. Hjælp mig med at finde balance og ro i denne måned, og fyld mit hjerte med mod og kreativitet. Lad karneolens energi styrke mig, så jeg kan manifestere mine drømme og omfavne min åndelige rejse med åbenhed og taknemmelighed. Beskyt og vejled mig, og lad min sjæl skinne klart.
Tak for din uendelige støtte og kærlighed.
Tak, tak, tak

Månedens Alter:
Et spirituelt alter kan være en kraftfuld måde at skabe et helligt rum på, hvor du kan kanaliserer energi, intentioner og åndelig praksis. For juli 2024, med fokus på astrologi, numerologi og de energier, der er forbundet med krystallen karneol, kan vi skabe et alter, der reflekterer og støtter den unikke energi i denne måned.

Grundlæggende Elementer:

 1. Placering: Vælg et roligt sted i dit hjem, hvor du føler dig afslappet og kan være uforstyrret. Dette kan være en lille hylde, et bord eller en vindueskarm.
 2. Farver: Et stykke stof i farverne orange, gul eller rød for at reflektere energien og vitaliteten af karneol og Løvens ildenergi.
 3. Karneol Krystal: En eller flere karneolkrystaller for at bringe energi, kreativitet og jordforbindelse til alteret.

 4. Stearinlys: Hvide og orange stearinlys for renhed og kreativ energi.
 5. Æterisk Olieblanding: Min specialdesignede Inspirationens Flamme æteriske olieblanding for juli 2024
 6. Røgelse: Frankincense eller lavendelrøgelse for åndelig forbindelse og afslapning.
 7. Skål med Vand: Symboliserer Krebsens vandenergi og følelsesmæssige balance.
 8. Friske Blomster: Blomster i varme farver som røde roser, solsikker eller morgenfruer.
 9. Personlige Spirituelle Genstande: Eventuelle personlige genstande, der symboliserer din åndelige rejse, såsom billeder af åndelige vejledere, hellige skrifter eller amuletter.
 10. Journal eller Notesbog: Til at skrive intentioner, refleksioner eller meditationer

Brug af Altret:
– Daglig refleksion: Tilbring tid ved dit alter dagligt for at reflektere, meditere eller bede. Dette vil hjælpe dig med at forbinde dig til månedens energier og dine indre ønsker.
– Energetisk rensning: Brug vand eller røgelse til at rense energien omkring altret jævnligt og holde det hellige rum beskyttet og fri for negativ energi.
– Intentioner og Bønner: Skriv dine mål og intentioner for måneden og placér dem på altret. Dette hjælper med at manifestere dine ønsker ved at holde dem i konstant synlig kontakt.

Earth Healer uddannelsen
Nyt hold starter d. 31.8-1.9 og varer over 5 moduler, samt som noget helt NYT er der  5 trænings tirsdage, så vi har god til til at have øve klienter, så de studerende får mulighed for at øve sig endnu mere i trygge rammer, før de selv skal ud og arbejde professionelt med deres evner. Skal du også med på næste hold, så er det nu jeg optager studerende på uddannelsen. 

Next Level Clairvoyance uddannelsen
Nyt hold starter d.14.-15. september og varer over 6 moduler, samt har 6 trænings tirsdage. Jeg starter mit 3. hold, og her er allerede hapset de første pladser på holdet. Skal du også med på næste hold, så er det nu jeg optager studerende på uddannelsen. Det kræver ikke forudgående øvelser eller andre uddannelser for at blive optaget. Men det kræver at du er seriøs, at du vil udvikle dig og udvide din forståelse for energi, åndelighed og indsigter. 

Online: 1:1 forløb: 10 Ugers Rejse – Din Spirituelle Opvågning
Er det øjeblik kommet, hvor du føler dig kaldet til at tage det første skridt ind i en verden af spirituel opvågning og personlig transformation?
Har du nogensinde undret dig over dybderne af din egen spirituelle kerne og ønsket at udforske de hemmeligheder, den rummer?
Hvis svaret er “ja”, så er du ankommet til det perfekte sted og tidspunkt i dit liv!
Læs mere her: 10 Ugers Rejse: Din Spirituelle Opvågning – Transformation på 70 Dage

Butik Det Spirituelle Kompas – Anabella.dk
Hver måned kan du være med på forskellige spirituelle kurser, workshops, foredrag og 1-2 gange om året, starter de spirituelle uddannelser op. Anabella Rerup har sin butik og spirituelle uddannelsescenter på Bagsværd Hovedgade 160, 2880 Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh.
Her kan du booke sessioner til dig og dit energisystem.
Du kan lige nu booke tid til:
– Clairvoyance 60 min, i klinikken eller via telefon.
– Earth Healing med krystaller & fjernhealing, 60 min.
– Englekort oplæg – årsoplæg og personligt her & nu oplæg. 60 min.
Du kan også booke en online Clairvoyance session og fjernhealing.

Facebook gruppen til Øveklienter, find den lige her: https://www.facebook.com/groups/514471120363301

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas?
Vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset?
Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet.
Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned.
Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/

Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til Anabella på hej@anabella.dk
Du må meget gerne skrive en sød hilsen eller en anmeldelse her hvor du lytter til podcasten eller på min trustpilot side

Følg med på Det Spirituelle Kompas side på Facebook: https://www.facebook.com/DetSpirituelleKompas
Tak fordi du lytter med.

Kærligst Anabella <3
www.Anabella.dk

Del min podcast episode: