Introduktion til Æteriske Olier

Har du nogensinde skrællet en appelsin og haft duften på fingrene? Eller taget en dyb indånding, mens du gik gennem en skov og følte dig beroliget af den friske lugt af fyrrenåle?

I så fald har du allerede oplevet æteriske olier i aktion!

Æteriske olier er de rene ekstrakter, der destilleres fra planter, inklusive deres dele såsom frø, blade, blomster osv. De giver beskyttelse for planterne mod rovdyr og sygdomme.

Da de essentielle oliekomponenter er små og lipidopløselige, kan de let og hurtigt trænge ind i huden og give plantens regenerative, beskyttende og immunbærende egenskaber.

Brugen af ​​æteriske olier er blevet kortlagt gennem historien, fra egypterne, der højt værdsatte æteriske olier til kineserne, der bruger dem medicinsk.

Æteriske olier nævnes ofte i Toraen og Bibelen, mest berømt, når de vise mænd bragte frankincense og myrra til baby Jesus. 

Moderne videnskab har været i stand til at demonstrere effektiviteten af ​​essentielle olier i adskillige undersøgelser. For yderligere information se: www.aromaticscience.com

Æteriske olier giver en sikker, effektiv og overkommelig måde at støtte din krop på.

Du kan tage kontrol over dit helbred på en naturlig måde. Mens de ikke erstatter moderne medicin, kan de yde naturlig hjælp.

Brug af æteriske olier kan hjælpe dig med at behandle problemet, snarere end bare at maskere symptomerne.

Du opfordres altid til at tage en proaktiv rolle i dit helbred.