Det Spirituelle Kompas
Astrologiske forudsigelser for 2023

#101 Astrologiske forudsigelser for 2023

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Astrologiske forudsigelser for 2023. Anabella har igen år inviteret Tina på besøg, til et kig ind i 2023 med de astrologiske briller og der ligger nu en klar og tydelig analyse klar.

Hør afsnit »
spirituelle tanker

#100 Taknemlighed er Universets højeste frekvens

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Taknemlighed. Episode nr. 100 handler om taknemlighed og den energi der ligger heri. Anabella giver dig 3 øvelser du kan udføre, for at opnå større spirituel og personlig indsigt, som kan skabe grobund for en taknemligheds praksis i dit liv.

Hør afsnit »
Spiritualitet og Psykiske diagnoser

#99 Spiritualitet og Psykiske Diagnoser

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualitet og Psykiske Diagnoser. Anabella Taler med Carina, der er Sygeplejerske i psykiatrien. Vi dykker ned i behandling, årsager, virkninger og alternative måder at anskue livet på.

Hør afsnit »
Human design

#98 Human Design – Genkend dig selv

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Human Design. I denne Podcast episode dykker Anabella og Annastacia Nikolia, som er Ekspert indenfor Human Design ned i de forskellige profiler og linjer. Annastacia fortæller passioneret og grundigt om Human Design. Lyt med og genkend dig selv med garanti.

Hør afsnit »
Den Magiske Krop

#97 Den Magiske Krop og Spirituel Opgradering

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den Magiske Krop, Cellesundhed, Detox og Fokus på årsagsbehandle frem for symptombehandle. Jeg har haft Cammilla Hansen fra Vibrant Health i studiet, til at dele hendes viden inden funktionel medicin, laboratorietest og organbalance.
I en actionpacked og indholdsrig episode kommer hun blandt andet ind på, hvor effektivt det er at teste kroppen for ubalancer og belastning for at kunne arbejde med hovedårsagerne til symptomerne.

Hør afsnit »
Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter

#96 Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Anabella taler med Katja Sallinen, som er stifter af Spirituelle Budskaber og forfatter til bogen Magiske Ritualer & Hemmelige Opskrifter. Vi tager en dyb snak omkring det at være spirituel og hvordan man med magiske redskaber, kan nå langt dybere ind i sin spirituelle proces.

Hør afsnit »