Spirituel Bedemand Anabella og Helle
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Spirituel Bedemand
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på døden og hvordan man kan blive begravet på en spirituel måde. Helle Albek fortæller hvad det vil sige at bestille en spirituel begravelse. Hvad betyder det, hvordan kan det foregå og hvad skal der til. Helle fortæller i episoden trin for trin, hvordan en begravelse foregår.
Længde ca. 1 time og 03 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Helle Albek, Spirituel Bedemand.

INTRODUKTION:

Helle Albek blev i 2012 prikket på skulderen til et netværksmøde, og spurgt om hun ville have et job som bedemand.
Ansættelsen varede i godt 1,5 år, og stoppede pga stress. Men Helle havde fundet sit livsformål, og samtidig med at hun arbejdede på at blive selvstændig, blev hun ansat på Glostrup Krematorium, i et administrativt deltidsjob, og startede på den måde langsomt op. Helle har været selvstændig siden 2014.
Helle har siden efteråret 2018 været 100% selvstændig, og i starten af 2021 tilføjede hun Spirituel til navnet, og hedder nu Anstændig & Spirituel Bedemand.
 
Den spirituelle side har hele tiden været der, hvilket også har stået på hjemmesiden, men det at ændre navnet er helt rigtigt.
Helle er Reiki healer, lægger Tarotkort, har krystaller og en tro på at sjælen lever videre – der er et liv efter livet 💞 
Hun bruger sin intuition, i nærværet med pårørende, og giver familien sin egen oplevelse af forløbet, ift bisættelsen og samtalerne, der videregives ved fremsendelse af eventuelle billeder, der er en mulighed at vælge til u/b.
 
Helle har hjemmesiden www.anstaendigbedemand.dk
FB siderne:
 
For udover at hjælpe og guide pårørende, afholder hun foredrag om det at tage stilling, tale om døden og dermed er Helle med til at aftabuisere emnet.
Anstændig & Spirituel Bedemand
Helle Albek
Bedemand med hjertet
Rødovrevej 213D, 2610 Rødovre
Tlf. 2027 2013

Del min podcast episode:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email