Kroppens intelligens
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Kroppens Intelligens og Bevidsthed
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Kroppens Intelligens og Bevidsthed. Marie Gregersen deler ud af hendes enorme viden og vejleder os til et bedre liv, ved at bevare kontakten til sit uspolerede 5 årig selv, den intelligente krop, flow, energi og rytme, overgivelse og hengivelse, frisættelse og kontakt til sin essens og medfødte naturlige spirituelle tilstedeværelse og hvordan den Hawaianske Aloha Tempelmassage kan hjælpe til.
Længde ca. 1 time og 20 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Marie Gregersen, der deler ud af hendes store viden om at bevare kontakten til kroppen. 

INTRODUKTION:

“At frigøre sig”, “At komme hjem” at genopdage eller nyopdage den levende stærke energi bevidsthed “,” at være åben og tillidsfuld, “at mærke sin krops intelligens, helt nedpå celleplan” “at føle sig forbundet med sit inderste og alt omkring een” “at få kontakt til den urgamle og grænseløse visdom, den sprudlende kreativitet og den kraftige stærke og nødvendige jordforbindelse”, “udrensning, smertelindring, lethed, ydmyghed, kærlige energi og synergi” – det er dét jeg tilbyder og arbejder med personligt og fagligt i min Klinik Hawaii Massage og Retreat i Årøsund ved Haderslev.

Hawaiansk HealingsMassage er en kærlighedsfyldt (Aloha) Tempelmassage (ydmyghed og styrke), der arbejder på alle planer og derfor også opleves kraftfuld og blid på een gang, udvidende og åbnende og forbindende til alt dét der ER! Jeg kalder det mit hånd-og åndværk. Mennesket jeg har i hænderne er et unikt kunstværk i sig selv, et livs-instrument, der responderer på alt indeni og udenfor os.

Den resonansbevidsthed arbejder vi blidt med i en smuk seance, hvor åndedrættet, som livsledsager og porten til liv og sundhed, rytmisk bevægelse og flow, overgivelse og hengivelse stimulerer hele dig. Vil du gerne arbejde på større tillid og frihed i krop, sind og ånd, så har du her muligheden for at få kontakt til dit åbne, legende, sensitiv og fordomsfrie “barn”.

Jeg arbejder og rådgiver omkring din essens, at være hjemme i sig selv, balance og bevidsthed. Jeg praktiserer bla smuk helkrops Massage, chakra afbalancering og healing. Sammen åbner vi op til glæde, frihed, sundhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt, dine grundlæggende værdier og hvordan du være med det i hverdagen. Hvordan dit nærvær, spiritualitet og fokuseret energi støtter dig i det praktiske jordbundne liv og omvendt.

Du kan læse mere om de 7 Hawaianske urgamle og aktuelle teser og hvad jeg tilbyder i Klinik Hawaii Massage samt mine uddannelser og kurser mv på: Www.hawaiihealing.dk

Facebook/Klinik hawaii massage

Www.aarosundgalleri.dk

Facebook /Årøsund Galleri

Instagram /Aarosundgalleri

Marie Gregersen Færgevej 33, Årøsund 6100 Haderslev 28574809 Mail: mariegregersen5@gmail.com

Del min podcast episode: