Anabella og Thomas
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Krystaller og Energi
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Krystaller og Energi. Thomas fra Krystal Ekspressen har taget 10 sten og krystaller med, som du sikkert ikke kender. Vi taler om hvor de kommer fra, hvordan du kan bruge dem, hvad de nyere sten og krystaller står for og hvorfor vi nu ser der kommer til et nyt lag af bjergarter.
Længde ca. 2 timer og 8 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Thomas Steffensen fra Krystal Ekspressen. Vi taler om nyere krystaller og sten, som mange endnu ikke kender. 

INTRODUKTION:

Krystalekspressen er ejet af Thomas Steffensen, som har arbejdet med krystaller og stenenes vibrationer i størstedelen af sit liv.

Thomas er 51 år og har haft sin vante gang indenfor den spirituelle verden hele livet, er født med sin clairvoyante gave og er i dag i gang med at afslutte sin uddannelse som certificeret Clairvoyant, for af få de teoretiske aspekter såsom det ånds videnskabelige, den personlige udvikling med ind så gaven bliver mere fintunet.

I dag har Thomas sin butik åben i Havdrup, og det er helt med vilje, at butikken ikke ligger i bynært miljø, roen og naturen betyder rigtig meget for den udvikling og linje der er lagt i butikken. Butikken er nemlig ikke en helt ordinær butik, har er der højt til loftet og der lægges stor vægt på, at dybe og personlige samtaler kan tages og der findes nogle konkrete løsninger på personlige problematikker.

Sjæle der kommer i butikken kommer med et formål, en tanke, et ønske om forandring, og det er netop en af de ting som Thomas, selv arbejder med, personlig udvikling.

Ønsket er at koble det clairvoyante, den personlige udvikling og krystallernes vibrationer sammen, så man opnår en synergi, der er til klientens bedste.

Udover at have butikken, er Thomas også healer, hvor han tager udgangspunkt i healing fra John of Gods krystalbad, dette koncept er videreudviklet, på flere punkter så det tilpasses det enkelt individets ønsker og problematikker på det fysiske og psykiske plan.

På selve matriklen, som også huset et uddannelsesakademi, afholdes der også magiske dage, hvor behandlere tilmelder sig og kan komme og tilbyde smagsprøver på deres kunnen, samtidig med at de får pudset deres gaver af i et fantastisk netværk, med nærvær og hyggeligt samvær med andre behandlere og klienter. Thomas er i gang med at tilrettelægge workshops og uddannelse i og omkring arbejdet med Sten, krystaller og Clairvoyance, og disse skulle være helt klar til at gå i undervisningslokalet i løbet at 2022.

Hjemmesider www.krystalekspressen.dk

www.shungit.dk

Facebook: https://www.facebook.com/krystalekspressenApS

Mail: admin@krystalekspressen.dk

Telefon: 42 50 3877

Butik adresse: Roskildevej 9, 4622 Havdrup

 

Krystallerne

Del min podcast episode: