Anabella og Monnique
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#105 Spiritualiteten i kreativiteten med Monnique Artiqa
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualiteten i kreativiteten. Anabella taler med Monnique Artiqa, der er kunstner og sanger. Vi taler om at finde ind til Spiritualiteten i kreativiteten. Hvordan bliver man inspireret, hvordan åbner man for den kreative kanalisering og hvordan skaber man et rum for at kunne udvikle sig med hverdags rutiner og spirituelle ritualer.
Længde ca. 1 time og 24 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Monnique Artiqa, kunstner og sanger.  

INTRODUKTION:

Jeg Monnique, er en sjæl, der altid har haft en drivkraft i mig, om at gå andre veje end alle andre.
Jeg har haft en følelse af at livet, var meget mere end et alm 8-16 job, og at der var et formål med , at jeg er sat på netop denne planet. Trods nedture og udfordringer i mit liv, har jeg alligevel formået at stå på scenen som rockstjerne foran 10.000 mennesker, udgive musikalbums, uddanne mig til lærer, bygge hus og få mand og to børn samt nu at leve af at sælge min kunst.

Jeg glæder mig til at du lytter med til podcasten, hvor jeg fortæller mere mere om mit liv samt deler nogle af de redskaber jeg har brugt til at ende der hvor jeg er den dag i dag.

Hjemmeside: www.monniqueart.com

Kunst: www.instagram.com/monniqueart 

Indretning; www.instagram.com/monniqueartiqa

Facebook side: www.facebook.com/monniqueart

Del min podcast episode: