Få Opskriften på at gå fra terminal diagnose til rask
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#124 En terminal diagnose blev starten på et bedre liv med Lykke Avalon Darling
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvordan man kan heale en terminal diagnose. Anabella har inviteret Lykke ind i studiet til en samtale om at være et spirituelt og vibrerende menneske. Lykke har været på en vild healingsrejse i 2 år. En smuk rejse hun siger aldrig slutter. I denne episode fortæller hun os hvad der har hjulpet hende og hvordan hun har ændret hele hendes mindset og i dag føler sig rask.
Længde ca. 1 time og 46 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Lykke Darling, tidligere Terminal patient. Hør om hvordan hun har healet sig selv. En terminal diagnose blev starten på et bedre liv

INTRODUKTION:

Jeg hedder Lykke, er 43 år og bor med min dejlige mand og min skønne søn på landet i Kirke Hylling.

Jeg har siden barnsben været åben for den alternative og spirituelle verden, men det får et nyt lag i 2011 hvor jeg får en brystkræftdiagnose. Her fravælger jeg konventionel behandling, og det starter en dyb interesse for forbindelsen mellem krop og sind, energiarbejde og traumeterapi.

Jeg er uddannet pædagog og yogalærer, og i løbet af årene siden brystkræftdiagnosen, har jeg uddannet mig som traumeterapeut indenfor flere forskellige metoder.

Jeg føler det hele har været én lang uddannelse, som har forberedt mig til det jeg pludselig står overfor i maj 2021 hvor jeg får at vide at kræften har spredt sig og jeg bliver erklæret terminal. I de sidste 2 år har der været fart på min personlige og spirituelle udvikling, og jeg er ikke det samme menneske mere som før diagnosen.

Jeg har oplevet en knude blive hurtigt mindre ved hjælp af energiarbejde og traumeforløsning, og den oplevelse har ændret mig for altid. For der fik jeg bevis for det jeg har troet på i så mange år, og jeg gik fra at tro til at vide hvad der er muligt for os mennesker.

I dag har jeg en livsglæde jeg aldrig har haft før, og min passion er at sprede inspiration og håb til andre på rejse, ved at dele min viden og mine erfaringer.

Jeg har primært brugt Dr. Joe Dispenza, lydheling (Ghita Ben-Davids metode) og PSYCH-K® undervejs.

PSYCH-K® er en fantastisk nem metode til at forløse traumer og ændre begrænsende overbevisninger, og det er blevet min absolut yndlingsmetode, som jeg derfor også har uddannet mig.

Jeg modtager klienter til både PSYCH-K® og Coaching sessioner.

https://www.facebook.com/Lykkeavalondarling

https://www.instagram.com/lykkeavalon/

www.lykkedarling.dk

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »