Astrologi
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Astrologi & Numerologi
Podcast om Astrologi & Numerologi med Anabella & Louise Falkenberg. Vi taler om Astrologi som er hovedtemaet i dag, men hurtigt drejer samtalen sig ind på kombinationen med Numerologi. Louise er en skarp formidler, der har gennemskuet at Astrologi og Numerologi er to sider af samme sag. Hør hvordan hun kombinerer dem og kaster en masse guldkorn fra sig.
Længde ca. 1 time og 50 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Louise Falkenberg, som er Astrolog og Numerolog. Louise taler hurtigt, har en skarp tunge og er ufattelig dygtig. Det var en KÆMPE fornøjelse at tale og nørde faglighed. Det er en sjov Podcast episode med mange bandeord og speedtalk. Enjoy.

INTRODUKTION:

Louise Falkenberg, stifter og indehaver af Universal Goals, hvor vi hjælper dig med at manifestere dit højeste potentiale samt navigere i hverdagens energier. Louise har en baggrund inden for business, IT-udvikling og meget andet, og kombinerer sine intuitive evner med bl.a astrologi og numerologi. Du kan få en privat analyse af dit energifelt (session med Louise), fælles session (analyse OG praksis) med Louise & Nian (coach, terapeut) eller tilmelde dig Guldmedlemskabet, hvor du får adgang til en massiv database af viden, herunder månedlige horoskoper, daglige energivejrudsigter og meget andet. Online-kurser til begyndere (astrologi og numerologi) er på vej. Læs mere på http://universalgoals.dk. For at finde dit personlige fødselshoroskop, kan du få det regnet ud gratis på nettet (på engelsk) bl.a her: https://astro-charts.com/. Find oversættelser i Universal Goals´ ordbog her: https://universalgoals.dk/den-store-ordbog/

Del min podcast episode: