Spirituelle Tanker for September 2023
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#137 Spirituelle Tanker for September 2023
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for September 2023. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. Hør om høst traditionen Mabon. Få inspiration til månedens Alter med et lille ritual, samt bliv inspireret med 5 affirmationer til september måned. Hør om Universel Harmoni, månedens æteriske olieblanding, som jeg har skabt til dig. Den vil styrke dig og berolige dig, her i septembers Merkur retrograd og efterårs vibrationen.
Længde ca. 52 minutter.

Spirituelle tanker for september 2023

I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. I denne episode er der spot på Olieblandingen: Universel Harmoni

I denne episode kan du høre om:
– Hvad måneden byder på Numerologisk
– Hvad måneden byder på Astrologisk
– Merkur Retrograd
– Den keltiske tradition Mabon – 21.-22. September
– Inspiration til dit spirituelle August Alter
– 5 affirmationer til september måned
– Månedens Æterisk Olie blanding: Venus Visioner

Her er 5 spirituelle Affirmationer & Mantras for august måned 2023:

  1. “Som bladene skifter og falder, er jeg også i stand til at ændre og slippe det, der ikke længere tjener mig.”
  2. “September bringer fornyelse og transformation i mit liv, og jeg modtager det med åbne arme.”
  3. “I denne måned reflekterer jeg og fejrer alt det, jeg har opnået indtil videre i år.”
  4. “Med hvert åndedrag jeg tager denne september, værdsætter jeg mere det nuværende øjeblik og de muligheder, det bringer.”
  5. “Jeg byder efteråret velkommen med glæde og klarhed, og jeg er klar til de nye begyndelser, det bringer.”

Månedens olie: Universel Harmoni
Universel Harmoni bygger bro mellem de højere energicentre i kroppen og jorden, samtidig med at det hjælper med at lette følelsesmæssig heling, øge fokus og fremme en dybere forbindelse med det guddommelige. Denne blanding kombinerer det bedste af otte unikke æteriske olier, hver med sin egen særlige vibration og fordel. Universel Harmoni er ikke blot en olieblanding, men en følelsesmæssig og spirituel støtte under Merkurs retrograde – fyldt med velvære, harmoni og balance. En perfekt balance mellem ro, energi, klarhed og velvære, lige til din hule hånd.

Se podcasten fra mit website lige her: https://anabella.dk/podcast-spirituelle-tanker-for-september-2023/
Find min Spirituelle Blog lige her: https://anabella.dk/spirituel-blog/
Månedens Olieblanding: Universel Harmoni til 299,- som du finder lige her: https://anabella.dk/vare/universel-harmoni-olieblanding

Brevkassen er åben 
Stil dit spørgsmål til et spirituelt emne, fx hvad betyder Tvinflame energi? Hvordan er sådan et forhold? er det at være i vanskeligt forhold med en person lig med den energi?
Eller hvad er manifestation? Handler det om at jeg har svært ved at tjene penge?
Skriv dit spørgsmål til hej@anabella.dk 

Cirkler, Workshops & Uddannelse:

September 2023
5. Cirkel: Meditations Cirkel (1/6)
7. Cirkel: Den Spirituelle Cirkel (1/6)
9. Workshop: Drage Energi
10. Workshop: Er jeg spirituel og har jeg spirituelle evner

Klinik Anabella.dk
Hver måned kan du være med på forskellige spirituelle kurser, workshops, foredrag og 1-2 gange om året, starter de spirituelle uddannelser op.Anabella Rerup har sin klinik i 2880 Bagsværd, ca. 12 km fra Kbh.
Her kan du booke sessioner til dig og dit energisystem.
Du kan lige nu booke tid til:
– Flow Session: 3 sessioner i en: 5 Element Terapi, Healing & Aromaterapi
– Clairvoyance 60 min, i klinikken eller via telefon.
– Earth Healing med krystaller & fjernhealing, 60 min.
– Aromaterapi: Scanning af din personlige frekvens og sammensætning af personlig Olieblanding til bedre helbred. Din egen personlige blend.
– Englekort oplæg – årsoplæg og personligt her & nu oplæg. 60 min.
Du kan også booke en online Clairvoyance session og fjernhealing.

Facebook gruppen til Øveklienter, find den lige her: https://www.facebook.com/groups/514471120363301

Kan du godt kan lide Det Spirituelle Kompas?
Vil du gerne vil være en fast støtte af Kompasset?
Så modtager Anabella donationer via 10ér, hvor du kan donere et lille beløb automatisk hver gang en ny episode bliver udgivet.
Der bliver udgivet ca. 3-4 episoder pr. måned.
Du kan oprette dig lige her: https://detspirituellekompas.10er.app/

Alle henvendelser ang. Det Spirituelle Kompas, kan du sende til Anabella på hej@anabella.dk
Du må meget gerne skrive en sød hilsen eller en anmeldelse her hvor du lytter til podcasten eller på min trustpilot side

Følg med på Det Spirituelle Kompas side på Facebook: https://www.facebook.com/DetSpirituelleKompas
Tak fordi du lytter med.

Kærligst Anabella <3
www.Anabella.dk

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »