Det Spirituelle Kompas
Anabella og Timiann

#51 Månepræstindens Kald

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Månepræstinden, ritualer og nedarvet hemmelige opskrifter på det spirituelle liv. Timiann Melissa er Månepræstinde og hun giver os et smukt billede på, hvordan vi som mennesker kan dykke ned i vores egen fysiske krop og få en dyb spirituel oplevelse.

Hør afsnit »
Anabella og Tine

#50 Clairvoyance & Elverfolket

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Clairvoyance og Elverfolket. Anabella har besøg af Tine Jørgensen der har arbejdet med Clairvoyance og elverfolket i over 8 år. Tine fortæller os om sit arbejde med elverfolket og fortæller om den bog hun er i gang med at skrive om emnet. Vi kommer godt omkring Clairvoyance og afdøde kontakt.

Hør afsnit »
Anabella og Signe Westi

#49 Den Bevidste Forælder

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Den bevidste forælder. Anabella har besøg af forfatter Signe Westi Løvtand, der på fineste vis, forklarer om nærvær, familier og så kommer hun med et fantastisk bud på hvordan man får det hele til at gå op.

Hør afsnit »
Anabella og Paloma

#48 Trance og Energiarbejde

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Trance og Energiarbejde. Anabella har besøg af Paloma der til dagligt arbejder som Medie og som er leder af sin egen Trance cirkel. Paloma deler ud af sin viden og erfaring med ånder, mærkelige fænomener og platforms arbejde.

Hør afsnit »