Det Spirituelle Kompas
Krystal Kompasset Anabella og Susanna

#29 Krystal Kompasset

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Krystaller i et spændende nyt koncept. Jeg taler med Súsanna Vígdá, som fortæller om Krystal Kompasset der er en helt ny måde at bruge krystallernes energi, til at fortælle dig om, hvad du står i nu og hvad du har brug for fokus på. Krystal Kompasset er et Clairvoyant redskab, som båd er præcist og personligt.

Hør afsnit »
Romakulturen

#28 Romakulturen & Spirituelt Bevidsthed

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Romakulturen, på hvordan man finder sin spirituelle indre heks, når man er splittet mellem kultur, hekseri og en hård opvækst. Lucie er en sød ung kvinde, der har været igennem en virkelig hård barndom. Lucie fortæller om hendes liv som indeholder menneske handel, vold i hjemmet, misbrug, at bo på gaden og at blive reddet og accepteret som den hun er. Lucie tager os igennem en rejse om hendes liv og hun lærer os om hvordan Romakulturen er en kæmpe del af hendes spirituelle jeg.

Hør afsnit »
Hekseliv

#27 Hekseliv & Hverdags Heks

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på hvad det vil sige at leve et Hekseliv og at være en hverdags Heks. Mai Ulrikka fortæller om hendes liv med urter, naturen, livet som heks, at være mor og en fri sjæl. Vi sætter ord på hvad det vil sige at kunne praktisere heksekunst i hverdagen, hvad et naturligt liv er anno 2021 med al den magiske power der ligger i Heksekunst.

Hør afsnit »
Strukturet Vand

#26 Struktureret Vand NEO

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Struktureret Vand. Karina Gottschalck fortæller om Struktureret Vand, som også hedder NEO vand, der betyder Naturlig Energi Optimering, som er vand der er blevet aktivt igen. Vi taler om hvordan vand bliver struktureret og hvad der gør i vores krop. Vand helbreder, det har vi hørt mange gange, men nu giver det mening, HVORFOR det kan helbrede.

Hør afsnit »
Anabella

#25 SOLO Taknemlighed for dig med Anabella

Det Spirituelle Kompas er en kærlig, ærlig og autentisk Podcast. I denne episode laver jeg et solo afsnit, hvor taknemlighed er på dagsorden. Jeg er SÅ taknemlig for at jeg har skabt min egen virkelighed. Skabt mit drømmeliv.

Hør afsnit »
Shamanisme

#24 Shamanisme

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Shamanisme. Hvad vil det sige at leve i et samspil med naturen, at kunne mærke livet på denne side og den åndelige side. Shaman Søren lærer mig om livet som Shaman. Han lærer mig at bygge en tromme, og sammen gennemgår vi ritualer, symboler og betydninger.

Hør afsnit »