Psykiatrien og healing
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Psykiatrien & Healing
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Psykiatrien og Healing. Kan disse to kombineres til et fælles redskab, til bedre trivsel og helbred? Hør Camilla Thranegaard, som er Psykolog fortælle hvordan psykiatrien arbejder og om hvordan hun selv arbejder med energi, når hun har klienter i sin private praksis.
Længde ca. 1 time og 12 minutter.

I denne episode har jeg besøg af  Camilla Thranegaard

INTRODUKTION:

Camilla Thranegaard er uddannet psykolog og har arbejdet i psykiatrien siden 2003, hvor hun primært har haft mennesker med svære sindslidelser, særligt skizofreni og psykoser, i behandling.

Camilla har siden hun var barn været meget tiltrukket af det spirituelle og den åndelige verden. Hun har siden et vendepunkt i sit eget liv i 2016 søgt meget tilbage til dette, og har siden da uddannet sig til clairvoyant healer fra Healerskolen i København. Har herudover taget flere kurser på Arthur Findlay College, England, og her arbejdet med bl.a. mentalt medieskab, fysisk medieskab, trance medieskab og trancehealing.

Camilla åbnede i 2020 sin egen klinik, Klinik Mind and Soul, hvor hun tilbyder psykoterapi og healing, enten alene eller i kombination. Herudover tilbyder hun husrensning, dvs. rensning af boliger for ånder eller ”dårlige energier”, hun afholder gruppehealinger og holder foredrag.

Hjemmeside: www.camillathranegaard.dk

Facebook: Klinik mind and soul

Instagram: klinikmindandsoul

Del min podcast episode: