Anabella og Naeem
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#119 Mit Vidensskab, teori om healing med Naeems Sundoo
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Naeems Sundoos nye bog: Mit Vidensskab. Naeem deler ud af hans store viden omkring følelser, sygdomme og deres indbyrdes påvirkning af hinanden. Naeem fortæller om nogle af de mange klienter han har hjulpet igennem de sidste 20+ år, han har haft klienter igennem sin praksis i Lyngby.
Længde ca. 1 time og 21 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Naeem Sundoo, forfatter til bogen Mit Vidensskab, en teoribog om Healing

INTRODUKTION:

Al lidelse er et resultat af din tankevirksomhed .
Naeem Sundoo dedikerede sit liv til at heale folk for 23 år siden for at hjælpe folk af med smerter/skavanker og sygdom.
Han har hjulpet tusinder af med al verdens forskellige lidelser.

Naeem fandt først ud af sine evner da hans gravide kone blev alvorlig syg og lægerne opgav hende med begrundelsen at det var en sjælden sygdom. En healer fra Amager hjalp hans kone tilbage til hendes sundhed og siden den dag besluttede Naeem sig for at blive healer.
Han har fornyligt udgivet sin 3. Bog, med titlen, “Mit vidensskabt” Undertitlerne, Følelsesmæssige årsager til sygdom og 22 år beretninger fra egen klinik.
Naeems intention med bogen er at hjælpe med at mindske sygdom i verden, da han er overbevist om at det de fleste sygdomme er budskaber fra ens sjæl. Når man ikke udtrykker hvad man har på hjertet og få bearbejdet sine følelser, sætter de sig i kroppen. Alle de kameler vi sluger i livet, lige siden barndommen, vil på et tidspunkt gerne ud og larmer i kroppen for at komme ud. Naeem deler ud ad sin viden ved at fortæller i bogen hvordan mange af hans klienter er kommet af med sygdomme og hvilke følelser og traumer som havde skabt disse forskellige ubalancer.
Mange af hans klient historier i bogen, har han dokumentation på i sine utallige videoer på hans facebook side, Helsehuset Namaste.
https://www.facebook.com/NamasteHelsehuset/videos

Bogen kan købes på hans side, www.lifeisgreat.dk

https://lifeisgreat.dk/mit-vidensskab/#lig-koeb-bog

Mit vidensskab

Del min podcast episode:

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »