Anabella og Pia
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Magiske Krystaller
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magiske Krystaller, som er titlen på Pia Danielsens nye bog, der primært er henvendt til nybegyndere og børn. Pia fortæller om de Magiske Krystaller og om bogens tilblivelse.
Længde ca. 1 time og 19 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Pia Danielsen, der er forfatter til bogen Magiske Krystaller. 

INTRODUKTION:

Jeg er 53 år, bor i Fredensborg, er gift med Michael og vi har sammen to skønne piger på henholdsvis 21 og 23 år.

Jeg har on and off arbejdet i hotelbranchen – elsker den branche, men da jeg lader den sluge alt af mig, har jeg med jævne mellemrum måtte holde pause fra den. Og jeg har desværre endnu ikke fået råd til at købe mit eget hotel 😊 Selvom det er en stor drøm.

I 2012 startede jeg en krystalbutik i Hillerød, der hed Pusterummet. Jeg var simpelthen nødt til at åben den. Jeg anede jo nærmest intet om krystaller, selvom de altid havde været omkring mig. Men jeg lærte undervejs og af en eller anden grund, så viste det sig, at der alligevel kom noget rigtig ud af munden på mig. Noget der gave mening for folk. Efter 5 år solgte jeg den, da jeg havde mærkelige oplevelser, der nærmest tvang mig til at opsige lejemålet.

Meget af mit liv foregår i et flow – hvor jeg ofte ikke helt får lov til selv at bestemme farten og hvor jeg skal hen. Men jeg tager nu tingene som de kommer og har fundet ud af, at alt sker af en grund.

Jeg er uddannet zoneterapeut, healer, Bach Blomsterterapeut og Regressionsterapeut – og så har de magiske krystaller og Aleister Crowleys fantastiske Tarotkort fulgt mig nærmest altid. Begge dele taler så dybt til mig og jeg forstår dem på min helt egen måde. Jeg har flere gange, uafhængigt af hinanden, fået at vide, at jeg har Crowley med som guide og jeg må indrømme, at jeg ikke er i tvivl når han begynder at blande sig. Èn pige jeg kender kanaliserede ham pludselig igennem, en dag vi sad og spise frokost, hvor han fortalte at han godt kunne lide den måde jeg bruger hans kort på, da jeg forstår det der ligger imellem forsiden og bagsiden af kortene. Og det gav god mening. Og så ville han for øvrigt ikke have at jeg ændrede noget ved hans kort. Og det vidste pigen jeg spiste frokost med intet om, at jeg faktisk gik og legede med tanken om at sammenlægge nogle af hans kort til ét kort.

Derudover afholder jeg løbende, healings-, krystal- og tarotworkshops og underviser også i Tarot. (dog har der lige været lidt Corona ro på dette område) Nye kurser og workshops er jeg først ved at sætte op nu. Dem har jeg klar når vi ses.

Jeg har siden jeg var lille haft mærkelige uforklarlige oplevelser og som så mange andre havde jeg en usynlig ven, der på et tidspunkt forsvandt.  

Jeg har nok altid følt mig anderledes og som en der ikke rigtig hører til i denne verden.

Krystallerne og Tarotkortene har været i mit liv, næsten så længe jeg kan huske og jeg finder utrolig stor glæde ved at skrive. Historierne bobler inde i mit hoved og mærkeligt nok, så ved jeg ting, som jeg ikke ved hvor jeg ved det fra. Det er ting, som jeg skal give meget mere plads og få skrevet ned og få sat mere i struktur.

Det der nok virkelig fik sat skub i mig, var en vandring med Lars Muhl på én af hans Gralsrejser i 2011 i Pyrenæerne. Det resulterede i at stedet for min butik Pusterummet viste sig. Jeg har efterfølgende været i Pyrenæerne flere gange på vandring, da jeg føler mig meget hjemme i området.  Tempelridderne er for øvrigt også noget jeg føler er en del af mig.

Jeg har endnu ikke skrevet andre bøger end Magiske krystaller, men jeg tænker at en Tarotbog nok vil være mit næste bud eller en bog der nok mere må betegnes som fantasy med udgangspunkt i danmarkshistorien.

Som person er jeg utrolig positiv og har utrolig stor tillid til at alt er som det skal være. For hvis det skulle være noget andet, så var det det. Jeg lever meget i nuet, men kan selvfølgelig også blive hevet tilbage i noget gammelt møg, som jeg troede jeg havde sluppet. Men så tager vi en omgang til. Jeg ser lynhurtigt sammenhænge, men jeg har været mange år om at lære, at det ikke er alt man behøver at dele med andre. Jeg er god til at tage ansvar og er ikke bange for at gå forrest og sige hvad jeg mener og står for. Det er der mange der ikke bryder sig om og jeg har fået mange slag over snuden og er løbet ind i skuffelser. Så hvis folk ikke kan lide mig som jeg er, så kan jeg faktisk ikke rigtig bruge dem til noget. Det lyder måske lidt hårdt.

Jeg prøver at sprede lys og glæde hvor jeg står og går. Jeg mener, at der hvor vi kan skabe den største forandring, er ved at turde være nærværende, tilstede og turde vise verden den vi er. Både når vi er modige, men også når vi er sårbare. Og så skal vi ikke kun snakke – andre skal se, at vi handler ud fra vores ord.

Kig forbi:

www.pia-danielsen.dk

www.esclarmonde.dk.

 

Del min podcast episode: