Manifestation
<i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

Manifestation med Sol Storm
Podcast om Manifestation. Denne episode stiller skarpt på manifestation, sammen med Sol Storm, taler vi om Manifestation og om de hemmeligheder, muligheder og sandheder, der ligger i emnet, som meget ofte er de benspænd der gør at alle ikke bliver millionære, lige med det samme. Sol giver os "opskriften" på Manifestation og sammen skal vi via meditation ind i selve manifestations feltet.
Længde ca. 1 time og 20 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Sol Storm, som er ekspert indenfor Manifestation og 

INTRODUKTION:
Mit navn er Sol Eowyn Storm og min mission i denne verden er, at støtte vidunderlige kvinder i, at begribe, at de allerede HAR alt og ER alt, lige nu og lige her.

Vi er ikke adskilt fra overflod eller lykke, det hele er tilgængeligt lige nu og her, i det liv som vi lever NU.
Jeg tilbyder 1:1 forløb – LOVESTORM LEADERSHIP – hvor vi går ind og arbejder dybt med dine følelser, din energi og dit mindset, så du kan opnå en legende og kærlighedsfuld tilgang til livet, og begribe at alt er præcis, som det skal være.
Jeg tilbyder 1:1 Traumeforløsning gennem BioDynamic Breathwork, og gennem Aktive Osho Meditationer, støtter jeg dig i, at genskabe eller forbedre forbindelsen til din krop. Body, mind & spirit. Det ene kan ikke uden det andet.

Læs mere om Sol og LOVESTORM LEADERSHIP lige her: www.thelovestorm.biz

Del min podcast episode: