Spiritualitet og Intuition Anabella og Christina Bækgaard
Picture of <i>af:</i> ANABELLA RERUP

af: ANABELLA RERUP

#152 Spiritualitet og Intuition med Christina Taabbel Bækgaard
Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spiritualitet og intuition. Anabella har inviteret Christina Bækgaard ind til en dyb samtale. Christina er ligesom Anabella en erfaren spiritual underviser, som også har et større indblik i frekvenser og mulige fremtidsscenarier. De dykker ind i hvad intuition er, hvad man kan med den og hvorfor så mange mennesker i fag er så langt væk fra deres intuition. Med et spring i tiden ser Anabella og Christina 20 år frem. De forestiller sig en verden, hvor spiritualitet og teknologi ikke længere står i kontrast, men er sammenvævede til at skabe en mere integreret, holistisk måde at leve på. De diskuterer visionære teknologier, der kan forbedre vores intuitive evner, og mulighed for at teknologisk avancerede værktøjer kan hjælpe os med at forstå og anvende universelle love i det daglige.
Længde ca. 1 time og 36 minutter.

I denne episode har jeg besøg af Christina Taabbel Bækgaard, Psykoterapeut og Spirituel underviser.

INTRODUKTION:

Christina Taabbel Bækgaard har siden 2007 arbejdet med udvikling af mennesker som psykoterapeut samt undervist og coachet tusindvis af mennesker. Derudover, har hun haft over 20.000 gennem selvudviklingsforløb. 

Christina er ekspert i at udvikle og udfolde mennesker, så de finder tilbage til et autentisk ståsted. Med sit veludviklede klarsyn og store erfaring med selvudvikling, kan hun se lige igennem en og afdække ens udfordringer samt assisterer en i transformationen, så man bliver helt klar i sin retning.

På sin uddannelse “Dit Intuitive Lederskab” underviser Christina hvert år mennesker fra hele landet i at finde ind til deres intuition – sjælens indre gps – og dermed kunne leve og handle ud fra deres sjælekald og genizone.

Lad os dykke ned i hvad Intuition er

Intuition er menneskets indre kompas, et mysterium så dybt og alsidigt, at det på én og samme tid kan virke så umådeligt enkelt og umådeligt komplekst. I sin essens er intuition en umiddelbar forståelse eller indsigelse, en følelse af at ‘vide’ uden at vide, hvordan man ved det. Den kan ses som sjælens sprog, en stille hvisken fra underbevidstheden, der kommunikerer gennem fornemmelser, billeder, og endda igennem spontane tanker og følelser. Det er et redskab, vi mennesker kan bruge til at navigere i livets uforudsigelige landskab uden at skulle ty til lineær tænkning eller kalkulerede beslutninger.

Interessant nok har forskning peget på, at kun omkring 40% af befolkningen oplever deres intuition som en ‘mavefornemmelse’. For disse individer kommer intuitive indsigter som et pludseligt sug eller signal i maven, ofte et tegn på en dybere følelsesmæssig sandhed eller advarsel. Dette viscerale træk ved intuition forbindes typisk med den menneskelige ‘anden hjerne’, det enteriske nervesystem, som videnskaben viser besidder sin egen form for intelligens.

Men hvad med resten? Intuition fordeler sig ikke uniformt, og hver person kan opleve det gennem forskellige kanaler. Nogle mennesker føler intuitiv vejledning som en varme eller energi i hjertet, som en ukuelig følelse af kærlighed, medfølelse eller en følelse af rigtighed. Denne hjerte-baserede intuition kan beskrives som en stærk følelsesmæssig resonans med en person, situation eller beslutning.

Andre igen finder intuitionen fremstående i hovedet, hvor den manifesterer sig som et klartfølt ‘aha’-øjeblik eller en spontan erkendelse, en slags kognitiv oplysning, der opstår fra synkronisitet mellem bevidste og ubevidste tankestrømme. Det kan mærkes som en lampe, der tændes i et tidligere mørklagt rum i sindet, der belyser en hidtil overset sandhed.

Der er også dem, for hvem intuition opståer gennem en følelse i halsen, en form for kommunikativ impuls, der skubber dem mod at sige noget væsentligt eller sandt. Eller de kan opleve det i hænders prikken, som en fysisk kalden til at skabe eller handle.

Inttuitionens landskab er rigt og varieret, og det kan for mange være en udviklende og udforskende praksis at forstå, hvordan ens personlige intuitive sans taler til én. Det spændende ved intuition er, at det bærer potentialet for at blive skærpet og finjusteret; det kræver af os at lytte, nyde stilheden, observere mønstre og lærer at skelne mellem frygtens støj og intuitiv klarhed.

I takt med at vi bliver mere opmærksomme på de forskellige måder, hvorpå intuition kan manifestere sig, bliver vi bedre rustet til at arbejde med den som en betroet vejviser. Det bliver således en spændende rejse at dykke dybere i sin egen intuitiv forståelse og derved at styrke forbindelsen mellem de ydre oplevelser og det indre sinds uendelige visdom.

Vær i din egen power Anabella og Britta

#173 Vær i din egen power – du er nok! med Britta Baumann

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt udsagnet: Vær i din egen power – du er nok! Måske har du hørt den før, den der med at du allerede har alt hvad du behøver, at du ikke behøver at knokle, at du ikke skal tage dig af hvad andre siger og måske tænker. Anabella har inviteret Britta Baumann til en samtale om at være spirituel, at være i det spirituelle miljø, at være et “powerhus” og at være nok i sig selv. Britta tager os med ind i sin verden, hvor vi får et glimt ind i en introvert tilværelse med børn og virksomhed og vi kan (hvis vi vil) blive klogere på, hvordan livet også kan folde sig ud.

Læs mere »
Magien ved vand og dets mulige bevidsthed

#172 Magien ved vand og dets mulige bevidsthed med Nikolaj Sorgenfrei Blom

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Magien ved vand og dets mulige bevidsthed. Anabella har inviteret Nikolaj Sorgenfrei Blom, der er DNA forsker og phd i bioteknologi, ind til en samtale om vandet og alt hvad det er. Samtalen kommer rundt omkring mange forskellige interessante emner og Nikolaj deler ud af sine mange erfaringer og fortællinger på sin rejse som forsker.

Læs mere »
Om at gå den spirituelle vej

#171 Om at gå den spirituelle vej

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på temaet om at gå den spirituelle vej. Anabella har inviteret Susanne Wexø ind til en samtale om det spirituelle liv, om alle de mange muligheder livet byder, når vi åbner os selv, vores mindset og energi. Susanne giver sit perspektiv på hvordan hendes liv udfoldede sig, fra Pædagog, til Coach til spirituel livsstilsændrende underviser. Få inspiration og mærk hvordan livet kan udfolde sig, når vi tør gå den spirituelle vej.

Læs mere »
Spirituelle Tanker for Juni 2024

#170 Spirituelle Tanker for Juni 2024

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Spirituelle Tanker for Juni 2024. Hør om månedens energi ud fra Numerologi og Astrologi. I denne episode kommer du til at høre om energien for måneden præsenteret via mange forskellige spirituelle indsigter og værktøjer. Hør om Månedens olie blanding: Energibalance, om hvordan du laver et Spirituelt Alter i Juni og et spirituelt ritual dertil. Jeg giver dig også månedens Bøn samt de 5 spirituelle affirmationer. Derudover kan du høre om Sommer Solhvervet.

Læs mere »
Selv healing

Selv Healing

Selv healing handler om mere end vores fysiske sundhed. Det er en invitation til at kigge dybere ind i vores følelsesmæssige og mentale mønstre. At grave dybt og finde de rødder, der holder os fast i smertefulde følelser eller begrænsende overbevisninger.
Selv healing er en smuk og transformerende rejse tilbage til dit sande jeg, en sti fyldt med lys, kærlighed og uendelige muligheder for vækst. Det er en invitation til at genopdage din indre styrke og visdom, at lytte dybt til hjertets hvisken og sjælens længsler. Gennem selv healing opfordres du til at omfavne alle aspekter af dit væsen – krop, sind og ånd – og møde dem med medfølelse, forståelse og ubetinget kærlighed.

På denne rejse vil du udforske forskellige værktøjer og praksisser, der kan indgå i din daglige rutine og støtte dig i at genoprette balance og harmoni – fra meditation og mindfulness til naturens healende kraft. Hver øjeblik af selvrefleksion, hver bevidst åndedræt, hver bevægelse i retning af selvomsorg er et skridt på vejen mod en dybere forbindelse med din essens og mod en mere autentisk og opfyldt tilværelse.

Læs mere »
Quantum Healing

#169 Quantum Healing & Shamanisme med Betina Strange

Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på Quantum Healing og Shamanisme. Anabella har inviteret Betina Strange ind til en samtale om Quantum Healing og hvordan man praktiserer det i sine healinger. Betina leder til dagligt Shamanskolen og samtale knytter spor ind i det livssyn.

Læs mere »

Del min podcast episode:

Områder

Kundeservice

Kundeservice:
Du kan skrive til kundeservice på hej@anabella.dk. Henvendelser besvares indenfor ca. 5 hverdage.

Webshoppen er åben hele døgnet. Varer bliver pakket og sendt afsted indenfor 4-6 hverdage.

Oplysninger

Anabella.dk
Butikken & Podcasten
Det Spirituelle Kompas

Ejes af:
Anabella Rerup
Bagsværd Hovedgade 160
2880 Bagsværd
+45 27280997
CVR: 37167665

Webdesign af: Netvibes.dk

Menu

Søg
Close this search box.